titanus píše:co tak spravit anketu aby sme rozdelili ludi na 2 skupiny: 1. skupina tí co im to blbne a maju defendlock a 2. tí ktorí nemaju defendlock...ak sa ukaze ze 90% ludom to klepe, blbne, cinka a pod. pri nainstalovanom defendlocku tak je problem jasny...aspon by sa skrtla jedna moznost... ;-)
Já defendlock mám a mé příznaky jak už jsem tu v minulosti psal jsou cinkání táhelek pod řadící pákou při zařazené zpátečce a při zařazování 1 a 2 rychl. stupně, dále se mě občas stane, že mi dělá problémy zařadit 1 a 2 rychlostní stupeň, dále oproti ostatním co mají stejný typ defendu mi nejde zamykat rychlostí stupeň 3 a 5 (mám to vyzkoušeno že jde zamykat R, 1, 3 a 5) Mě nejde 5 vůbec a 3 velmi špatně. Já měl a stále mám pifku na defendlock, že je špatně naměřený a posunutý a proto tyto příznaky ... a toto jsem i v servisu řekl, ale nechtěli na toto vůbec slyšet ... Jelikož pokud by se potvrdil špatně namontovaný defendlock, museli by celý defend odvrtat a dát celý nový a to se jim třeba nechce!
Dvakrát se to cinkání smažili již odstranit a zhruba po ujetí cca 100 km je to vždy zpět! Teď už mi začínají tvrdit, že to cinká v každém druhém ceedu atd. Opět jsem nelenil a u známých co mají ceedy jsem to vyzkoušel a nic ... Já bych si tedy přál znát důvod čím to tedy je, že mě to stále cinká, když to dle servisu není defendem, jestli je to třeba řadící pákou tak ať ji tedy vymění!

Já cinkací řadící páku nechci! A chci, aby tuto závadu opravily a snad se to i podaří ... snad na třetí pokus

Už vážně nevím jak mám dál postupovat a jak servisu dát najevo, že mě to prostě na mém autě vadí ...