vrzganie vodicovej sedacky

Trápí Vás něco na voze?

vrzganie vodicovej sedacky

Příspěvekod Návštěvník » 02.04.2009 11:18

Neviete mi poradita ako by sa dala vyriesit tato zavada,nakolko mi zacala vrzgat vodicova sedacka,tak napravo dole pri nerovnostiach a v zakrutach?
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: vrzganie vodicovej sedacky

Příspěvekod titanus » 02.04.2009 11:38

Aladinos píše:Neviete mi poradita ako by sa dala vyriesit tato zavada,nakolko mi zacala vrzgat vodicova sedacka,tak napravo dole pri nerovnostiach a v zakrutach?

indulona vyriesi kazdy problem :lol:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 02.04.2009 21:38

titanus píše:
Aladinos píše:Neviete mi poradita ako by sa dala vyriesit tato zavada,nakolko mi zacala vrzgat vodicova sedacka,tak napravo dole pri nerovnostiach a v zakrutach?

indulona vyriesi kazdy problem :lol:

Ja som to zistil teraz tiez, ze mi zacina vrzgat sedacka vodica, uvidim co mi povedia na garancke ked im to nahlasim.

Indulona sa odporuca na ine problemy, urcite nie na sedacku :D
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod penek » 03.04.2009 10:37

Indulona není na sedačku, ale do sedáčku, božínku... :D
Keine Panik auf der Titanic!
penek Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
245000 km @ 5.3 l/100km

Příspěvekod matej » 21.04.2009 19:24

vrzganie sedacky je odstranene staci ak odoberiete zadnu cast sedacky zu s odkladacim vreckom a premazete vodiace lysty mechanizmu aktivnych opierok.....
tuto opravu zvladne kazdy z vas........... Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
ak ten mechanizmus potiahnete k sebe tak cela hlavova opierka sa vysunie hore a staci to premazat vazelinou a viac krat s tym pobehat hore a dole.
matej

km @ l/100km

Příspěvekod fryvald » 22.04.2009 10:57

Matej píše:vrzganie sedacky je odstranene staci ak odoberiete zadnu cast sedacky zu s odkladacim vreckom a premazete vodiace lysty mechanizmu aktivnych opierok.....
ak ten mechanizmus potiahnete k sebe tak cela hlavova opierka sa vysunie hore a staci to premazat vazelinou a viac krat s tym pobehat hore a dole.

Takto nejak by mala vyzerat odpoved na otazku :))) SUPER
fryvald Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Rio II (2008)
44000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 23.05.2009 22:34

Tak problem vyrieseny staci podotahovat skrutky co drzia sedacku o karoseriu a do klbu kde sa ohyba streknut silikonovy spray...:D
Návštěvník

km @ l/100km

Re:

Příspěvekod Glony_LM » 15.04.2011 16:10

matej píše:vrzganie sedacky je odstranene staci ak odoberiete zadnu cast sedacky zu s odkladacim vreckom a premazete vodiace lysty mechanizmu aktivnych opierok.....

To odobratie zadnej casti sedacky ide dost tazko. Na com to drzi? Mam to odobrat nasilu?
Glony_LM Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Rio II (2007)
27000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod zulyk » 15.04.2011 18:25

u modelov po fl uz aktivne opierky nehladajte :x
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Hyundai I30 Fastback
1,4 TGDI
zulyk Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Příspěvekod Glony_LM » 16.04.2011 11:04

zulyk píše:u modelov po fl uz aktivne opierky nehladajte :x

ako si to dal dole? Nerad by som tam nieco odlomil!!!
Glony_LM Neuvedeno
Nováček

Kia Rio II (2007)
27000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod zulyk » 16.04.2011 19:36

ty mas model pred fl, tak postup demontaze mas napr. tu:

http://www.kia-club.net/viewtopic.php?f ... 0&start=60
Hyundai I30 Fastback
1,4 TGDI
zulyk Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Příspěvekod Glony_LM » 18.04.2011 08:56

parada...presne to som potreboval...dik
Glony_LM Neuvedeno
Nováček

Kia Rio II (2007)
27000 km @ 6.5 l/100km

Zpět na Závady