Kužel píše:Je to tak jak je výše popsáno každému vyhovuje něco jiného a já šel do crdi taky z toho důvodu že ti kováříčci tak pěkně mlátí do kovadliny. ;-);-)
ja som toto neriesil mohol som si kupit aj diesel,ale skusil som benzin...

Kužel píše:Je to tak jak je výše popsáno každému vyhovuje něco jiného a já šel do crdi taky z toho důvodu že ti kováříčci tak pěkně mlátí do kovadliny. ;-);-)
bans píše:najezdím cca 30 000ročně, ale jezdím v týdnu krátké trasy přes den (10km).
Asi to vypadá na 1.6 benzín, jen mi jde o to, jestli ten benzín 1.6 není proti naftě 1.6 nějakej výkonostní propadák
bans píše:Vláďo, mě nejde ani o to, jestli nafta vs benzím je o korunu levnější, mě jde spíš o celkovej požitek. I když najedu hodně, bojím se toho, že by mě ten nafťák po čase přišel dráž co se týče spotřebáku.
Ani nevím, jesti ten naftovej motor má nějaké turbo či ne?
Jak jsem psal, vždy jsem měl svoje auto benzín.
Včera jsme četl na nějakém serveru kde testovali 1.6 CRDi a 1.6CVVT a oboje vychválili na maximum, tak to si pak člověk moc nevybere) I když se teda budu řídit vlastním citem....
bans píše:Vláďo, mě nejde ani o to, jestli nafta vs benzím je o korunu levnější, mě jde spíš o celkovej požitek. I když najedu hodně, bojím se toho, že by mě ten nafťák po čase přišel dráž co se týče spotřebáku.
Ani nevím, jesti ten naftovej motor má nějaké turbo či ne?
Jak jsem psal, vždy jsem měl svoje auto benzín.
Včera jsme četl na nějakém serveru kde testovali 1.6 CRDi a 1.6CVVT a oboje vychválili na maximum, tak to si pak člověk moc nevybere) I když se teda budu řídit vlastním citem....
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé