Kužel píše:vladislav píše:I já jsem se hodně okolo funkce klimy dnes poučil...jak se říká víc hlav více ví..každá taková informace je cenná pro nás pro všechny...a to je taky jeden z hlavních velkých kladů těchto for a clubů..![]()
Vidíš a to jsem četl aj manuál.
bans píše:snike píše:bans píše:A když to máš zapnuto na funkci AUTO, co to znamená? Proto jsem se ptal na popis v manuálu.
Udržuje ti to nastavenou teplotu uvnitř auta, automaticky nastavuje potřebnou rychlost ventilátoru i směr proudění vzduchu do kabiny ;-) Jen když máš nastavenou teplotu nižší než je venku, tak si k AUTO zapnu i AC, aby mi to klimatizace chladila ;-)
ještě mě tak napadá...a pokud nastavím třeba na 22stupňů teplotu a venku bude 25, tak mi to bude foukat na těch 25, dokud nezmáčknu caplík klimy,aby to ochladilo na těch 22?
mám v tom trocha hokej
bans píše:Díky zaupřesnění
a když si natavím v autě 23 stupňů (nebudu zapínat klimu)a venku bude 25 stupňu, tak mě se ta klima sama pustí, abych to měl na těch 23? a nebo jak zjistím vlastně, že je 23stupňů v autě?![]()
není to popsané někde v tom manuálu toto? Asi si to chce nejspíš osahat osobně![]()
dík za trpělivost
vladislav píše:Ta klima se ti sama nespustí musíš zmáčknout knoflík AUTO nebo AC nebo budeš jí muset mít už před tím v činnosti.....Pokud budeš mít nastavenou 23 stupnů tak ti to do toho nastavení vychladí...jestli to bude přesně 23stupnů tot otázka...kup si nějaký malý teploměr a vyzkoušej si to..i ja to plánuji..ale až teplota venku vystoupí na tropické teploty..![]()
jakub píše:@snike
Je to tak, jak píšeš. Navíc v mrazu se stejně okna nemlží.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé