ferino píše:To ste fakt dostali?
Tu si za to uctuju nekrestanske prachy. Segru stali 2ks vyse 500.-Sk slovom petsto.
Ked som sa ja pytal v inej predajni, tak tam za to pytaju 140.-Sk/kus. Poradili mi to prilepit napr. silikonom, ak som rozhodnuty, ze nebudem pouzivat stresny nosic, pretoze aj podla nich je to sialena cena za kus umeliny. A vraj sa to uz aj kradne.
ivamar píše:Na základě rychlosti výměny stávajících a doplnění nových krytek zastávám názor, že o tom problému musí vědět. Je všeobecně známá věc, že žádný servis nedrží skladem náhradní díly - vše se dodá na základě objednávky. A že by zrovna v polici ležela sada krytek pro jistotu?? Zatloukat,zatloukat.zatloukat....
Díky fóru jsem zjistil,že zpátečka je "gumová" u většiny,že rádio se neblokuje jenom u mě a klepání "nekde vzadu" má skoro každý. Takže až vyrazím do servisu s nějakou další ptákovinou, tak jim vytisknu info z fóra pro lepší argumentaci.![]()
![]()
ivamar píše:Krytky střešních nosičů drží pouze do prvního sundání. Jednu jsem ztratil pravděpodobně v myčce, druhá mi zůstala v ruce když jsem kontroloval jejich osazení. Problém je v tom, že když krytku vysunete, tak klade menší odpor.Po opětovném nasazení už nedrží vůbec. V servisu mi dali nové, údajně budou držet. Zatím nemám odvahu zkoušet pravdivost jejich tvrzení.
Melog píše:Tak jsem zakoupil Cee'da a ted cekam, kdy prijdu o prvni krytku. No snad uz mam nejakou novejsi serii, co nevypadava.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé