mbiron píše:Ingdave píše:@mbiron
Pepo, taky se mi líbilo svezení v tom novém Sorentu, Míši se taky líbilo a tlačí na mě, ať si ho pořídíme jako další auto
Tak jestli poridis Sorento tak na dalsim sraze si zamlouvam nejakou jizdu, doufam ze automat a s kuzi
Kryshna píše:Jj prave - taky jsem to cetl, proto mi to nedalo a musel jsem se zeptat jaky na vas kufr udelal dojem v realu.Ja mam ted v Ceratu strasne melky a maly kufr, v podstate je to na dve a pul skladaci prepravky na nakupy... doslova stragicky kufr, ale vzadu je pro pasazery zase hafo mista - 2x Octavia (pocitove)
Kryshna píše:Moc diky za fotky SNIKEJe to opravdu parada... tohle auto si me proste ziskalo a tato barva se mi zda jako ta prava... samozrejme mam vic oblibenych - cerna, bila... ale to uvidime az na zivo.Musim konstatovat, ze vam vsem zavidim - ze jste mohli usednou jako jedni z prvnich (mezi civilisty) do absolutni novinky.Skoda, ja budu muset jeste cekat.Interier je taky super, proste celkove vydarene auto.A jaky byl v te predvadecce motor? Jestli jsem pochopil dobre tak ta osizena 1.4... jak to bylo s hlucnosti motoru, zkusili jste 130kmh? A co kufr? Je skutecne tak velky? (subjektivne) a posuvna sedadla?
Kryshna píše:
Jinak ta 1.4 je stlacena jen softem, takze by nemel byt problem hodit tam zpatky mapu ze ceedu, ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé