dle statistik z fora pouziva jeste spousty lidi rozliseni monitoru 1024x768 bodu, a proto je forum prispusobeno na toto rozliseni

Beda píše:SelfMan píše:Mne osobne nove forum beha podstatene rychlejsie ako stare (IE7).
Jedina vec, ktora mi trosku prekaza je fakt, ze pocas nacitavania sa zobrazuje okno odpovede a to je nasledne dakym scriptom schovane.
Skor by som prijal, aby bol dany box display=none uz default a zobrazil sa az po kliknuti na odpoved/rychlu odpoved display=block.
Maximalne se spis da udelat, ze se pole Rychle odpovedi nebude vubec schovavat a tak to nebude zdrzovat ten script na skryti.
whilliam píše:Pre Bedu:
ak možeš, tak doplň v sekcii GARAŽ,- Poistka,- Typ poistky aj možnosť samostatnej havarijnej poistky, všetky možnosti su aj s povinným ručením.
Osobne nemám havarijnú a zakonnú poistku u tej istej spoločnosti.
Dajek píše:je to taková mini blbůstka, ale všiml sem si toho tak to sem napíšuBéďo, máš 2 medaile Léta členství, tak teď nevím, je fakt že si to tu založil, ale mít kvůli tomu dvě stejný medaile ?
3CP0 píše:Ja som si vsimol nasledovnu zvlastnu vec - v prispevkoch vpravo, kde je informacia o autorovi, jeho foto atd, je napisane "Oznacit prispevek jako neprecteny". Ked sa nad ten text zabludi mysou, podciarkne sa a zmeni farbu na cervenu a da sa na to kliknut. Vo Firefoxe 3.5.3 sa podciarkne cely riadok cez celu obrazovku, a takisto da sa na ten odkaz potom kliknut, nielen vpravo na napis "Oznacit prispevek jako neprecteny", ale lubovolne na tej cervenej ciarke. Lepsie to opisat neviem, ale obrazok je v prilohe, hadam to pomoze viac, nez slovny opis
Zpět na Sekce fóra / Forum section
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé