Testy a recenze

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: Testy a recenze

Příspěvekod Brix » 10.12.2009 23:20

Tak to mám radost, že konečně někdo napsal pravdu. Nedá se pochybovat o profesionálně objektivním hodnocení německé zkušebny. :kia: :thu:
Kia Ceed 1,4 r.v 2009 prodáno
Kia Ceed 1,4 r.v.2013 prodáno
Brix Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Volvo S60 (2012)
235700 km @ 6.7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vladislav » 11.12.2009 01:08

Na okenních rámech obou zadních dveří se objevila koroze...To mě na tom docela zaujalo..Tak se máme na co těšit.. ;) Co máme auto ze začátku výroby...Vlafi by mohl povídat..Jen se musím smát ted tomu jak v jednom nejmenovaném servisu prohlíželi tu korozi pod mikroskopem a byl to prý je výplach.. :lol:Slušná demagogie.. 8-) .Jinak hodně slušný test.. :thu:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod rudolf.tomka » 09.01.2010 15:31

je to potešujúca recenzia :kia: :CZ: :SK: , len by som bol zvedavý kto z nás bežných uživateľov najazdí 100000 km :shock: za 2 roky a čo bude z autom po 7 rokoch ako garantuje záruka :?
KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red
rudolf.tomka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (13) TOP sponzor (2)

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod romik » 09.01.2010 17:01

cmk píše:Me docela zaráží ta cena servisních prohlídek na poslední straně.
1. prohlídka 3.777 Kč
2. prohlídka 5.143 Kč
...

Mě první prohlídka stála 7.200 Kč (to je o 90% více)
Druhá mě teď bude stát prý odhadem 8.500 Kč (to je o 65% více) - protože se bude měnit brydová kapalina a brousit brzdy.
Navíc mám furt zažito, že v Německu jsou ceny práce tak 2násobné.

To jsem jediný, kdo za servisky platí tyhle peníze (mám také 1.6 CRDi, akorát kombíka), nebo je to u nás normální?

Jsou to asi všude stejní "podnikatelé-podnikavci-zloději ??? " protože já jdu na první servisku teď v lednu a předběžně mám počítat s cenou 6.800 Kč. Tak nevím, ale asi mají mechanici v KIA servisu 2.800 Euro i tady v ČR
romik Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
20000 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod lebka75 » 12.01.2010 19:05

:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Kryshna » 13.01.2010 21:50

Já neumírám, já takhle žiji...

Obrázek
Kryshna Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2011)
31000 km @ 8.1 l/100km

Příspěvekod MartinP » 14.01.2010 19:24

Mně první serviska stála 5 500 Kč. a dneska jsem byl na druhý, ta mě stála 6 828 Kč.
MartinP Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
193000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod bruczoun » 15.01.2010 00:21

Ahoj vsem,
citim nastvanost kvuli jednomu clanku, rad bych tu uvedl vet ve mnozstvi vetsim nez malem 8-)

Ja jsem ve skodovkach jezdil od 120 po Superba. Mam je rad a nehante mi je. Srovnaval (aktivnim pouzivanim) jsem je v danych tridach (snad rozumne) s Passatem, Avensis kombi a dalsimi. Vysledek? Hold s mou postavou se mi ve skodovce jezdi nejlepe (hlavne v oktave). Vyhovovalo mi razeni, spotreba, pohodli za volantem, ovladani, vyhled....

Diky prijemnemu :kia: setkani v Moste (diky, rad jsem tam dojel) jsem mel moznost ridit nove Sorento, testnou si Carnival, Ceed nebo Vengu. U tech novych kusu me - z meho pohledu - zklamalo "nepresne razeni" a par dalsich drobnosti. Vice jsem nemohl hodnotit, protoze me "testy" byly kratke. Nedelam proto zadne zavery :!: , zda by nektery z Kia vozu nemohl zmenit me zalibeni v autech pro denni jezdeni, tedy skodovkach. V tuto chvili ne, ale treba casem, diky foru, setkanim...

Libil se mi jeden prispevek v tomto vlakne...pouziju jej castecne ... mam-li udelat na nekoho dojem, tak to zvladnu Oktavkou nebo Ceedem SW? Muj nazor je, ze oktavka mi v dane situaci poslouzi lepe. Dojem potrebuji udelat jednou za cas, do prace jezdim denne...az soucasne auto doslouzi, treba sahnu po Ceedu, kdo vi.

Asi si rikate, co tu delam, kdyz chvalim skodovky. Mam rad i sve Pregio. Neni srovnatelne, protoze je to dodavka. Nema klimu, zadny central,ani elektriku. V lete se za volantem uvarite, v mokru nebo zime se zahrabete diky nahonu a vaze. Ale splni mi potreby prazdninove-konickove a proto si ted za odmenu uziva garaze a skorozrezavela skodovka stoji venku. :yes:

Chci tim rict, ze je prece dulezitejsi, zda jsme jako uzivatele spokojeni s tim, jak nam nas plechovy milacek slouzi. Neni prece dulezite, jestli je z MB nebo Nosovic nebo Ziliny, jestli ma na kapote cerveny oval nebo okridleny sip? Tohle forum by nemelo upadnout na uroven utoku typu jedine kia a ostatni jsou vraky protoze...ale spise jako zdroj rad a inspiraci.

Takze spoustu stastnych a bezpecnych kilometru v jakemkoli voze. :thu:
BRUCZOUN
Jo Pregio...jediné auto, ve kterém zažiješ to správné dobrodružství!
... a spát se v něm dá taky :-)
bruczoun Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (1) Organizátor srazu (2)

Kia Pregio (2002)
81000 km @ 8.8 l/100km

Příspěvekod Kryshna » 15.01.2010 07:11

Tak tak...

...a nastesti to snad ani nevypada, ze by toto forum upadavalo tim smerem co jste napsal.
Mozna obcas clovek jen trochu horliveji vysvetluje lidem to, ze jejich nazory na KIA jsou v dnesnich dnech uz je pouha snuzka predsudku, vyvolana obecnym mamonem o absolutni a nedosazitelne kvalite konkurence od VW (potazmo Skody :? ).
A tak i lide se svymi 13 let starymi auty z bazaru, ziji v presvedceni, ze oni jsou ti "nadlide" v te jedinne spravne znacce a ti co vozi na svych autech Korejske, Francouzke, Italske a kolikrat i Japonske znaky, jsou jen nebozi socialne slabi chudacci s nekvalitnimi kramy za par korun.
Nikdo z nich si ale neche uvedomit, ze za cenu tech spatnych znacek mohl mit dotycny treba 3-4 kusy jejich bazaroveho favorita.

Kdyby mi nekdo nechtel verit, tak staci zajit na mnou, dost casto, zminovane AUTO.CZ... tolik "objektivnich a znalych" nazoru na jednom miste jsem nevidel :huh: :thd:
Proto zaplatpanbuh za spousty testu z ruznych koutu planety, ktere nesmyli o ruznych znackach vyvraci... :thu:
Já neumírám, já takhle žiji...

Obrázek
Kryshna Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2011)
31000 km @ 8.1 l/100km

Příspěvekod kofejn » 15.01.2010 16:49

kofejn Muž
Přispěvatel fóra

Kia Carens III (2007)
0 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod olin » 16.01.2010 10:23

Po přečtení jsem měl dojem, že autor ukončil školní docházku při nejlepším v sedmé třídě ZŠ. Zarazila mne hned zkraje věta ....
V předním nárazníku jsou nyní připravené otvory pro mlhovky, boční směrovky se přestěhovaly z krytů vnějších zrcátek na blatník. ...
A dorazila mne informace, že testovaný vůz je 1.6 CVVT Comfort (dle výbavy a zvýrazněné ceny v tabulce to byla verze Active Plus)
Kdyby si to alespoň po sobě přečetl, o funkci korektora v redakci nemluvě. Můj závěr - pěkná ostuda autora :thd: :thd: :thd:
Obrázek Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Obrázeknajeto >19000 km a něco i nacouváno
Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+
Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
olin Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (15) TOP sponzor (3) Organizátor srazu (1)

Kia Ceed SW III (2020)
19000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod Dajek » 16.01.2010 10:35

na Primě v Autosalonu byl teď dlouhodobej test :kia: cee'd sw 1.6 crdi facelift, zatím mají najeto 12 000 z 30 0000 a v podstatě jenom chválili :-) pokuď to někdo neviděl nebo ho to zajímá, dnešní díl by se měl objevit brzo na jejich stránkách zde.
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod lebka75 » 16.01.2010 11:18

jj viděl jsem a hodnocení vesměs pozitivní :thu:
:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 16.01.2010 13:51

Já myslím, že to hodnocení bylo velice super :thu: . Ale co je důležitější - že tam natvrdo zaznělo, že "kia už nekope okresní divizi, ale 1. ligu"!!!! :thu: :kia: :thu:
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Venda » 16.01.2010 14:22

Tak jsem to viděl a :thu: . Sice tam byla nějaká připomínka,na ovládání pp na volantu ,zadní roleta , a u pátých dveří mohli udělat otevírání okna (podle nákladu).Já Fl. nemám, ale plně mě to stačí, řekl bych že to jsou dětské nemoce.To je můj názor. Jinak samá chvála tak jen tak dál :kia: :thu: .
KIA CEED SWII. 1.6GDi Ex. 9S
Venda Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2012)
18000 km @ 6.4 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed