Ahoj vsem,
citim nastvanost kvuli jednomu clanku, rad bych tu uvedl vet ve mnozstvi vetsim nez malem
Ja jsem ve skodovkach jezdil od 120 po Superba. Mam je rad a nehante mi je. Srovnaval (aktivnim pouzivanim) jsem je v danych tridach (snad rozumne) s Passatem, Avensis kombi a dalsimi. Vysledek? Hold s mou postavou se mi ve skodovce jezdi nejlepe (hlavne v oktave). Vyhovovalo mi razeni, spotreba, pohodli za volantem, ovladani, vyhled....
Diky prijemnemu

setkani v Moste (diky, rad jsem tam dojel) jsem mel moznost ridit nove Sorento, testnou si Carnival, Ceed nebo Vengu. U tech novych kusu me - z meho pohledu - zklamalo "nepresne razeni" a par dalsich drobnosti. Vice jsem nemohl hodnotit, protoze me "testy" byly kratke. Nedelam proto zadne zavery

, zda by nektery z Kia vozu nemohl zmenit me zalibeni v autech pro denni jezdeni, tedy skodovkach. V tuto chvili ne, ale treba casem, diky foru, setkanim...
Libil se mi jeden prispevek v tomto vlakne...pouziju jej castecne ... mam-li udelat na nekoho dojem, tak to zvladnu Oktavkou nebo Ceedem SW? Muj nazor je, ze oktavka mi v dane situaci poslouzi lepe. Dojem potrebuji udelat jednou za cas, do prace jezdim denne...az soucasne auto doslouzi, treba sahnu po Ceedu, kdo vi.
Asi si rikate, co tu delam, kdyz chvalim skodovky. Mam rad i sve Pregio. Neni srovnatelne, protoze je to dodavka. Nema klimu, zadny central,ani elektriku. V lete se za volantem uvarite, v mokru nebo zime se zahrabete diky nahonu a vaze. Ale splni mi potreby prazdninove-konickove a proto si ted za odmenu uziva garaze a skorozrezavela skodovka stoji venku.
Chci tim rict, ze je prece dulezitejsi, zda jsme jako uzivatele spokojeni s tim, jak nam nas plechovy milacek slouzi. Neni prece dulezite, jestli je z MB nebo Nosovic nebo Ziliny, jestli ma na kapote cerveny oval nebo okridleny sip? Tohle forum by nemelo upadnout na uroven utoku typu jedine kia a ostatni jsou vraky protoze...ale spise jako zdroj rad a inspiraci.
Takze spoustu stastnych a bezpecnych kilometru v jakemkoli voze.