sarka píše:Já jen že mi to přijde líný,neřikám,že 80kw je málo,ale mám to líný.Kolik s tim tak lítáte???Musim to nejdřív vytočit a pak se teprve rozjede a pak teda jede![]()
spotřeba se mi pohybuje 7,8 při najetých 14tis.Jo a nevíte v kolika km se jezdí na servis?? při 15tis nebo až 20tis..?? díky
už jsem to psal jinde, ale zopakuju to:
Nevím, co od 1.4 čekáš. Mám ten motor taky a znám charakteristiku - v nízkých otáčkách výkon nemá a ani nemůže mít. Vyšší objem je vždy lepší v zátahu při nižších otáčkách. 1.4 CVVT od Kia má výkonovou špičku až na 6 tis. otáčkách - tam z toho vymáčkeš slibovaných sto koníků. Kolem dvou tisíc je to úplně obyčejná 1.4. Výhodou CVVT motoru je právě to, že ti neklesne výkon už někdy v pěti tisících jako u jiných motorů, ale ještě tam máš výkonovou rezrvu ve vyšších otáčkách.
Jinými slovy - když chceš, aby 1.4 byla živá, musíš točit, točit, točit. Pro běžné ježdění po městě bez většího zrychlení stčí motor udržovat mezi dvěma a třemi tisíci otáček. Jakmile je potřeba zrychlení, podřadit tak, aby motor točil aspoň čtyři tisíce a na další stupeň řadit až těsně před omezovačem. Pro sprinty to ale stejně není, je to primárně rodinné auto a převodovka je tomu uzpůsobená (viz třeba přechod mezi jedničkou a dvojkou - jednička to vytočí do vysokých otáček, přeřadím a mám maximálně tři tisíce, takže prudký rozjezd není úplně ideální).