snike píše:Mony píše:Nás "bláznů" není mnoho - bohužel
Musíme doufat, že tohlebláznovství je infekční a nakazí se i další ;-)
to by bylo dobrý taková malá

snike píše:Mony píše:Nás "bláznů" není mnoho - bohužel
Musíme doufat, že tohlebláznovství je infekční a nakazí se i další ;-)
Kužel píše:Já bych zdravil ale nějak to v té rychlosti nestíhám, tak kde je chyba?
Anonym píše:V tom případě mám stejný problém,navíc poslední dobou jsem žádného nepotkal.
Taky záleží na lidech. Jestli si řekne "co je to za magora"Marek_Km píše:Tak zrovna dnes cestou k našim na Valašsko jsem potkal krátkého Cee´da i se stejnou barvou jako máme a protože jsem ho poznal už z dálky, tak jsem nejdřív blikl dálkovýma a pak pozdravil rukou, ale bez odezvy, protože to řídila mladá buchta, která měla oči nalepené jen na cestu před sebou a evidentně toho řízení měla plné brýle (no ty měla taky). Ale co se dá dělat, kdyby náhodou řídila moje manželka, tak by nereagovala taky...
Jezevec33 píše:Taky záleží na lidech. Jestli si řekne "co je to za magora"Marek_Km píše:Tak zrovna dnes cestou k našim na Valašsko jsem potkal krátkého Cee´da i se stejnou barvou jako máme a protože jsem ho poznal už z dálky, tak jsem nejdřív blikl dálkovýma a pak pozdravil rukou, ale bez odezvy, protože to řídila mladá buchta, která měla oči nalepené jen na cestu před sebou a evidentně toho řízení měla plné brýle (no ty měla taky). Ale co se dá dělat, kdyby náhodou řídila moje manželka, tak by nereagovala taky...a nebo je to pohodový člověk který je šťastný a pozdraví taky
micronimus píše:počítám že zdravit budu (zatím jsem s autem v očekávání) ale přesto že jezdím po Praze vcelku hodně , moc jich stále nepotkávám ... Kde jste pražáci?
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Olynth