Zdravíte se?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Berka » 21.01.2008 20:10

Dnes jsem u nás potkal černého ceeda, ale nejhezčí bylo že jeho řidič úplně automaticky pozdravil a přihodil navíc úsměv. :D
Když jsem manželce vysvětloval proč jsme se zdravily tak odvětila, že ona ostatní ceedy zdravit nemůže protože je za jízdy nepozná. Pro ni je auto jako auto. To je pak holt těžký...
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod mony79 » 21.01.2008 22:23

Já dnes taky potkala jedno SW, ale ani jeden jsme nestihli bliknout, tak jsme jen hodně rychle zvedli ruce. :) Ale bylo to fajn.
mony79 Žena
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Návštěvník » 22.01.2008 17:46

Nebol dnes nahodou niekto z vas na Slovensku v Lipt. Mikulasi??? Videl som cee'd (tusim to bol SW, nestihol som si vsimnut) s ceskou znackou.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 22.01.2008 21:26

Při dnešní cestě přes město jel přede mnou krátký Ceed - šedá barva středočeský kraj,tak jsem na něj bliknul mlhovkama a ono nic,pak odbočil a tím jsme se rozešli,jinak jsem koukal že se už u nás pěkně rozrůstají.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Berka » 23.01.2008 22:17

milan69 píše:Při dnešní cestě přes město jel přede mnou krátký Ceed - šedá barva středočeský kraj,tak jsem na něj bliknul mlhovkama a ono nic,pak odbočil a tím jsme se rozešli,jinak jsem koukal že se už u nás pěkně rozrůstají.

Třeba si těch mlhovek ani nevšiml, jsou dost nízko. U nás po městě jezdí asi 5-6 ceedů, ale od prosince se u nás prodává také Hyundai a už jsem potkal dvě i30.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod snike » 23.01.2008 22:37

To je zákon schválnosti, od včerejška co jezdím s matčinou Fábkou, tak každou chvilku potkávám po Praze Cee´dy. jen mi přijde blbý na ně z Fábky mávat.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 24.01.2008 00:52

Vy jste nadšenci... ;-) Taky jsem se kdysi zdravil - podle barvy... já měl zelenou... A proč né podle značky? No protože byla akorát Mototechna s.p. a tam jediný model 1000MB a na konfigurátoru :razz: bylo akorát - barva? A pásy vpředu? :razz:
Jo a jednou jsem ještě pozdravil souseda, jel na babetě. Zvedl jsem ruku na pozdrav, on také a prásk už ležel.... Od té doby mě nezdraví ani když jde pěšky... :razz:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Jakub » 24.01.2008 08:27

snike píše:To je zákon schválnosti, od včerejška co jezdím s matčinou Fábkou, tak každou chvilku potkávám po Praze Cee´dy. jen mi přijde blbý na ně z Fábky mávat.

Nezapomeň pak v cee'du na ten pedál vlevo, ať Tě z první křižovatky neodtahujou zpátky opět s vysypanou převodovkou. :no:
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod snike » 24.01.2008 10:06

jakub píše:
snike píše:To je zákon schválnosti, od včerejška co jezdím s matčinou Fábkou, tak každou chvilku potkávám po Praze Cee´dy. jen mi přijde blbý na ně z Fábky mávat.

Nezapomeň pak v cee'du na ten pedál vlevo, ať Tě z první křižovatky neodtahujou zpátky opět s vysypanou převodovkou. :no:

Pedál úplně vlevo :?::?::?: Tam nějaký je :lol: :lol: :lol:
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 24.01.2008 20:44

Ze začátku před 6-ti měsící jsem na každého mávala, na dálnici když jsem potkala nějakou korejskou rodinku v Cee´du tak jsem byla šťastná a chtěla se s nimi předjíždět a tak, každému jsem jeho cída různými posunky chválila, v koloně po Praze jsem mezi nás nikoho nepustila než mně kamarád upozornil, že se malinko chovám jako blázen a jak by to asi vypadalo, kdyby na sebe takhle nemístně troubili i ostatní značky? No, tak kromě toho, že mi zkazil radost, jsem si uvědomila, že přeci v Praze musím jezdit nasraná, agresivní, nikoho nikam nepustit atd., protože být zde slušný tak je z toho hromadná nehoda :) Tak že už zase řvu na chudáky babičky a dědečky na přechodu kam lezou a všichni jsou asi spokojeni. Alespoň je to motivuje k vyšší rychlosti :)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 24.01.2008 20:54

Monika píše:Ze začátku před 6-ti měsící jsem na každého mávala, na dálnici když jsem potkala nějakou korejskou rodinku v Cee´du tak jsem byla šťastná a chtěla se s nimi předjíždět a tak, každému jsem jeho cída různými posunky chválila, v koloně po Praze jsem mezi nás nikoho nepustila než mně kamarád upozornil, že se malinko chovám jako blázen a jak by to asi vypadalo, kdyby na sebe takhle nemístně troubili i ostatní značky? No, tak kromě toho, že mi zkazil radost, jsem si uvědomila, že přeci v Praze musím jezdit nasraná, agresivní, nikoho nikam nepustit atd., protože být zde slušný tak je z toho hromadná nehoda :) Tak že už zase řvu na chudáky babičky a dědečky na přechodu kam lezou a všichni jsou asi spokojeni. Alespoň je to motivuje k vyšší rychlosti :)

Zlatej venkov.. ;-) ;-) To já si jedu a kochám se a kochám...krásou naší přírody kde roste samá řepka.. :lol: :lol:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod snike » 24.01.2008 21:00

Monika píše:Ze začátku před 6-ti měsící jsem na každého mávala, na dálnici když jsem potkala nějakou korejskou rodinku v Cee´du tak jsem byla šťastná a chtěla se s nimi předjíždět a tak, každému jsem jeho cída různými posunky chválila, v koloně po Praze jsem mezi nás nikoho nepustila než mně kamarád upozornil, že se malinko chovám jako blázen a jak by to asi vypadalo, kdyby na sebe takhle nemístně troubili i ostatní značky? No, tak kromě toho, že mi zkazil radost, jsem si uvědomila, že přeci v Praze musím jezdit nasraná, agresivní, nikoho nikam nepustit atd., protože být zde slušný tak je z toho hromadná nehoda :) Tak že už zase řvu na chudáky babičky a dědečky na přechodu kam lezou a všichni jsou asi spokojeni. Alespoň je to motivuje k vyšší rychlosti :)

Kamarád tomu nerozumí, manželka si taky :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: (klepe na čelo) když mávám a zdravím jiného řidiče Cee´du :yes: :yes: :yes:
snike Muž
Moderátor

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 24.01.2008 21:04

Naposledy jsem jel na sraz do Prahy ..Dojel jsem Ceeda s pražskou poznávací značkou...Seděly tam dvě hezké ženy...dvakrát jsem ho předjel blikal,zdravil a nic...Tak nějak na mě divně koukaly..a má spolujezdkyně mi dělala pěkný proslov v autě...ale já to opravdu dělal jen kvůli tomu Ceedu... :help: :help: Tak jsem se musel zklidnit a ženy za volantem Ceedu zdravím jen když jedu sám.... ;-) :drool: ;-)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod peci » 24.01.2008 21:32

vladislav píše:

Zlatej venkov.. ;-) ;-) To já si jedu a kochám se a kochám...krásou naší přírody kde roste samá řepka.. :lol: :lol:

Vy jste se zase kochal, pane doktore :)
peci Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Tony » 25.01.2008 12:10

včera při cestě z českého těšína do frýdku-místku sem na dálnici potkal jednoho ceeda. červený a myslím že měl vpředu tu masku ze sportpacketu a ji světla se mi zdá že měl tmavé. ale nevím to moc jistě protože sem kolem něho profičel jak vítr 8-) blikl sem na něj blinkrama a nic... jinak byl to čech a spz měl moravskoslezsky kraj. jseš tu???
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion