PetrLa píše:Co se týká toho tlačítka na odemykání dveří, tak ti co nadávají asi nezažili zloděje, co otevírají zadní dveře a kradou. Zastavíte-li na křižovatce, oni otevřou ukradnou co je v kufru a na sedácích a zkuste se odpoutat a utíkat za nimi. Tuhle fičuru právě oceňuju a že mám sklerózu a neodemknu si to, tak to je můj boj, a zas to ty dva kroky není tak daleko, ne?
slava píše:Musím se přiznat, že já bych si dvouletého cee´da, to znamená jednoho z prvních, s nahrkanýma 45 000 km a navíc předváděčku, nekoupil taky. Někteří členové ví o čem mluvím. Dovedeš si představit co s tím autem dělaly ty desítky, nebo stovky zájemců o vůz, když s ním zrovna nejel prodejce. A to rozhodně nejel, ať už z časových a nebo personálních důvodů. 45 000 km??? To auto je přímo zázrak, že ještě vůbec jezdí. Já mám 1.6 CVVT , jsem spokojený a na každou další jízdu se těším jak malý kluk. A určitě se ozvou další členové, kteří mají najeto daleko víc a i se staršíma cee´dama, jsou spokojení a nedají na ně dopustit. Běžné dětské nemoci jsou už většinou vychytané, ale jsou to jen stroje. A znáš jeden z prvních Murphyho zákonů? Může-li se něco pokazit, pokazí se to.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé