Tony píše:ceedy i SW potkávám uz dost, nekdy i vice nez jeden. ale na proceeda nemam stesti...
redbull píše:otázočka : nie sa nejaká pjekná nálepočka KIA CLUB ? bolo by to fain 8-)
a hned aj taka malá "skrytá"reklamka :-)
PetraS píše:no protože pracuju cca 50 metrů od Kia Čestlice tak těch cee´dů potkávám hodně, ale zatím nikdo na pozdrav neodpověděl. Jinak zkušenost ze slovenska, nezdraví nikdo a že jich tam jezdí .
Jeden majitel cee´d SW bydlí dokonce kousek ode mě v Komořanech , ale taky nezdraví :-?
micronimus píše:PetraS píše:no protože pracuju cca 50 metrů od Kia Čestlice tak těch cee´dů potkávám hodně, ale zatím nikdo na pozdrav neodpověděl. Jinak zkušenost ze slovenska, nezdraví nikdo a že jich tam jezdí .
Jeden majitel cee´d SW bydlí dokonce kousek ode mě v Komořanech , ale taky nezdraví :-?
no tak až budeš projíždět hned vedle přes Modřany a potkáš černý SW tak blikni ... na tuty to budu já
snike píše:micronimus píše:PetraS píše:no protože pracuju cca 50 metrů od Kia Čestlice tak těch cee´dů potkávám hodně, ale zatím nikdo na pozdrav neodpověděl. Jinak zkušenost ze slovenska, nezdraví nikdo a že jich tam jezdí .
no tak až budeš projíždět hned vedle přes Modřany a potkáš černý SW tak blikni ... na tuty to budu já
A když šedivý tak to jsem pro změnu já![]()
![]()
![]()
![]()
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé