Neferti píše:Dneska jsem se dostal na hodnotu 4000km a vypadá to že smrad už je pryč.....
Neferti píše:Dneska jsem se dostal na hodnotu 4000km a vypadá to že smrad už je pryč.....
vladislav píše:Neferti píše:Dneska jsem se dostal na hodnotu 4000km a vypadá to že smrad už je pryč.....
Ani já ti nechci kazit radost....Pokud ta spojka dostane trochu záhul tak smrdí .Mám najeto 51 000km...Ale já to nějak neřeším..Záruka to jistí..
Gustaf píše:vladislav píše:Neferti píše:Dneska jsem se dostal na hodnotu 4000km a vypadá to že smrad už je pryč.....
Ani já ti nechci kazit radost....Pokud ta spojka dostane trochu záhul tak smrdí .Mám najeto 51 000km...Ale já to nějak neřeším..Záruka to jistí..
Mám naprosto stejný pocit. Stačí trochu razantnější rozjezd (do kopce, ze sněhu...) a spojka smrdí.
Jinak bez problému. Hlavně mi vadí, že ten smrad okamžitě natáhne ventilace.
Při roční prohlídce jsem na to upozorňoval a servisní technik se skoro divil a konstatoval,
že už mají v databázi i auta s více než sto tisíci a zatím žádný problém se spojkou neřešili.![]()
micronimus píše:re:mbiron
proč by spojka lautr smrděla zdrovna u pravého zadního kola? Jak smrdí spojka vím , navíc když zasmrdí spojka ventilace to natáhne dovnitř auta protože to jde zepředu kdežto tento smrad je cítit po vystoupení z auta a vždy u pravého zadního kola . Přikláním se spíš k vypalování něčeho nezakrytovaného od výfuku nebo výfukového potrubí. Zasmrdí to vždy po nějaké větší zátěži , klasicky jízda do kopce
mikozh píše:micronimus píše:re:mbiron
proč by spojka lautr smrděla zdrovna u pravého zadního kola? Jak smrdí spojka vím , navíc když zasmrdí spojka ventilace to natáhne dovnitř auta protože to jde zepředu kdežto tento smrad je cítit po vystoupení z auta a vždy u pravého zadního kola . Přikláním se spíš k vypalování něčeho nezakrytovaného od výfuku nebo výfukového potrubí. Zasmrdí to vždy po nějaké větší zátěži , klasicky jízda do kopce
Suhlasim. Robi to aj mne. Uz vymenili spojku, cely vyfuk, nastavili geometriu a smrdi stale. Nevedia co to je, ale spojka to urcite nie je.
mbiron píše:Bobe ale ja jezdim prevazne sam, cesta do prace a z prace. Ten smrad pozoruju jen kdyz prijedu z prace a jak vis tak to je k nam do kopce a vic se radi. Kazdopadne citim oblozeni, jako automechanik snad poznam jak smrdi oblozeni a jak vypalovanej vyfuk, kterej smrdel naprosto jinak a hned na zacatku prvnich ujetych km. Je pravda ze to smrdi od strany ridice vzadu ale zase je pravda ze auto neobchazim a neocuchavam
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot]