Zdravim ... stava sa niekomu, kto ma ceed so zabudovanym park. asistentom, ze po zaradeni spiatocky, namiesto jedneho pipnutia sa ozve 6 pipnuti (2 x 3 rychle pipnutia), pripada mi to ako nejaka chybova hlaska park. senzoru ... Nerobi to stale, len raz za cas, neviem, co na to moze mat vplyv...
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Aj mne sa to už niekoľko-krát stalo. Bolo mi to dosť čudné, , bolo to v garáži a cúval som proti garážovej bráne a senzory aj napriek tomu signalizovali prekážku. Ale stalo sa mi, že som cúval proti snežnému záveju (vysokému asi do úrovne piatych dverí) a zahral som sa na snežný pluh, pretože senzory mi žiadnu prekážku nehlásili (kamarátovi na VI Golfe to funguje aj proti snehu).
Já popisoval problém hned po zařezení u orig. parkáče .Kde jedno pípnutí znamená zařízení pracuje normálně, ale pokud pípá opakovaně oznamuje podle počtu tónů závadu na jednotlivých senzorech. Jinak mám na Ceedu orig. a pracuje bez problémů za deště a bere i sníh. Některá domont. zařízení pracují hůř a je jasný čím levnější tím horší.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Jablotron je vážně super a ve spojení s kamerou a lcd displayem je to nej. , jen ted v zimě pokud jsem projel myčkou tak je jasné že voda v senzorech udělala trošku hokej ale jak se dostala ven tak vse ok . Vše pak zachranuje pokud nejdou senzory - kamera .