Zdravíte se?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Axel » 04.02.2009 22:23

Beda píše:@Axel
tak mne v Olympii vyhlizej vzdy na kraji parkoviste u toho vchodu co je bliz k Teplicim a stojim vzdy nejdal od vchodu (nejbliz k benzince a mycce) uplne osamocen, aby mne zase nekdo nenaboural :oops:

Tak to já parkuju přesně na druhý straně blíž Ústí :D nyní blíž KFC :D
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod roman mikus » 05.02.2009 01:10

kludne blikni, odbliknem ti:D

ervss píše:no ja som z Bratislavy a tu kebyze bliknem tak si o mne pomyslia ci som idiot :D
roman mikus Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
32 km @ 5.0 l/100km

Příspěvekod ervss » 05.02.2009 02:00

romanisko píše:kludne blikni, odbliknem ti:D

ervss píše:no ja som z Bratislavy a tu kebyze bliknem tak si o mne pomyslia ci som idiot :D

no ale jak budem vediet ze si to prave ty ? :lol:
ervss Muž
Přispěvatel fóra

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod Axel » 05.02.2009 02:15

ervss píše:
romanisko píše:kludne blikni, odbliknem ti:D

no ale jak budem vediet ze si to prave ty ? :lol:

to by chtělo obecně nějáký znamení, aby jsme se třeba poznali že navštěvujem tohle fórum (např. mít sklopenou clonu spolujezdce a na ní mít nalepenou nějákou nálepku Kia Clubu - jen nápad) :)
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Axel Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod snike » 06.02.2009 15:17

Dneska cestou domů mne na Strakonické dojel červený :kia: Cee´d SW, tuším že 4C1 ???? a v něm rodinka. Vesele jsme na sebe zamávali :) :) :) , pak jsme asi 2 kilomtery jeli za sebou, chvilku vedle sebe, opět jsme na sebe zamávali :) :) :) , zablikali jsme na sebe světly, já odbočil na Barrandovský most a oni jeli dále do centra :scooter: :scooter: :scooter: ..... hnedka se mi jelo veseleji domů :yes: :yes: :yes:
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 8.666 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
8666 km @ 0 l/100km

Příspěvekod ervss » 06.02.2009 15:24

snike píše:Dneska cestou domů mne na Strakonické dojel červený :kia: Cee´d SW, tuším že 4C1 ???? a v něm rodinka. Vesele jsme na sebe zamávali :) :) :) , pak jsme asi 2 kilomtery jeli za sebou, chvilku vedle sebe, opět jsme na sebe zamávali :) :) :) , zablikali jsme na sebe světly, já odbočil na Barrandovský most a oni jeli dále do centra :scooter: :scooter: :scooter: ..... hnedka se mi jelo veseleji domů :yes: :yes: :yes:

jak malo staci k detskej radosti :) :scooter:

// inak sranda je ze v Bratislave je kopec ceedov a este nikto nepozdravil :)
teda pozdravil ma jeden ked som mu blikal ze nema zapnute svetla tak on odblikal spat ;D to nepochopil chudak :D
ervss Muž
Přispěvatel fóra

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 06.02.2009 19:20

ervss píše:
snike píše:Dneska cestou domů mne na Strakonické dojel červený :kia: Cee´d SW, tuším že 4C1 ???? a v něm rodinka. Vesele jsme na sebe zamávali :) :) :) , pak jsme asi 2 kilomtery jeli za sebou, chvilku vedle sebe, opět jsme na sebe zamávali :) :) :) , zablikali jsme na sebe světly, já odbočil na Barrandovský most a oni jeli dále do centra :scooter: :scooter: :scooter: ..... hnedka se mi jelo veseleji domů :yes: :yes: :yes:

jak malo staci k detskej radosti :) :scooter:

// inak sranda je ze v Bratislave je kopec ceedov a este nikto nepozdravil :)
teda pozdravil ma jeden ked som mu blikal ze nema zapnute svetla tak on odblikal spat ;D to nepochopil chudak :D

Mě by to taky potěšilo a taky bych jel veseleji (ještě že nebydlím v Blavě). Jenže jezdím firemní feldou :-x :| , takže na mě nikdo nemává. jen někdy mě někteří ukazují ťukáním na čelo, že jsou chytří. :D Jednou jsem se zapomněl a zamával jsem cee´dovi. Ci si myslel řidič, ani nechci vědět!!! :D Jeho výraz hovořil za vše. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Tony » 07.02.2009 13:22

snažím se zdravit. většinou když jede proti mě tak bliknu dálkačama a když ho předjedu tak probliknu výstražnými, ale moc lidí to nepochopí a jedou dál :(
hold už nás jezdí moc a už to není jako na začátku
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Axel » 07.02.2009 14:11

Tony píše:snažím se zdravit. většinou když jede proti mě tak bliknu dálkačama a když ho předjedu tak probliknu výstražnými, ale moc lidí to nepochopí a jedou dál :(
hold už nás jezdí moc a už to není jako na začátku

Nezbývá než jen doufat, že lidi si přečtou tohle forum a budou to do budoucna vědět...

Jinak zdravte se :) Motorek je tu taky rok od roku víc a pořád se zdraví a jak už bylo psáno, hned má člověk lepší náladu :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Fandím:
Moto GP

Formule F1
Axel Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod forrester » 16.03.2009 00:26

no ja som ted zdravil cely vikend v brne a okolí ,a nikto neprobliknul :neutral:
Ceed EX CRDi predane
CEED crdi 2014
forrester Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod mbiron » 16.03.2009 07:54

No pri zjisteni ze na mostecku jezdi uz tolik Cee´du,Picant, Sorent ci Sportazi ze bych tu ruku musel mit porad zvednutou a koupit si stroboskopy :D
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Jenda1 » 16.03.2009 10:31

Když potkám ceeda tak zamávám občas se stane že i někdo pozdraví většinou je to ale topolánkova jednička tak si říkám jestli to má vůbec cenu zdravit :idea:
Jenda1 Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1)
13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1)
21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Rio III (2016)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod koudy61 » 16.03.2009 11:28

Už jsem to vzdal, nikdo mi neodpovídá.Tak když mě někdo pozdravý tak odpovím jinak už né. :)
Koudy61
koudy61 Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
30000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 16.03.2009 11:36

koudy61 píše:Už jsem to vzdal, nikdo mi neodpovídá.Tak když mě někdo pozdravý tak odpovím jinak už né. :)

Mě snad odpověděl jen kdosi v Bánově cestou na sraz. Jinak se tu zdravím poctivě jen se zazou.
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod tomri » 16.03.2009 13:58

Taky jsem se snažil ze začátku zdravit, ale (tak jak už to tady někdo napsal) odpovědi jsem se spíš nedočkal. Nevím co sledují protijedoucí řidiči, když si nejsou schopni všimnout, jak na ně někdo bliká.
Podobně jsem rezignoval na upozorňování řidičů na to, že nesvítí. Prostě nechápu, jak někdo jede a nevšimne si, jak protijedoucí auto na něj blikne. Buď se hrabou pod palubovkou, nebo čumí po ptákách, nebo jsou duchem mimo - nevím. Ale při řízení by měli alespoň minimálně sledovat provoz před sebou, anebo mám staré, zkostnatělé názory.... :roll: :whistling: :?:
Bílý šíp KIA Cee´d 1,4 CVVT
Biela jej pristane
tomri Muž
Uživatel fóra

Kia Ceed III (2021)
16000 km @ 5.9 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion