Marek_Km píše:Už se to psalo snad 100x. V ceedovi jde (nebo by správně mělo jít) zapnout rádio bez klíčku v zapalování.
| Důležité upozornění |
|---|
|
Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
ohrt píše:Raven píše:To je naprosto bezne u drtive vozu i radii. Neni to zadna veda.
Marek_Km píše:Už se to psalo snad 100x. V ceedovi jde (nebo by správně mělo jít) zapnout rádio bez klíčku v zapalování.
ak nevieš ako to je v skutočnosti, tak radšej nezavádzaj

Raven píše:P.S. prozrad me jaky ma smysl si koupit neorig. radio a prijit o vyhody integrovaneho reseni??

miro146 píše:ahojte,
nasiel som na webe nejake fotky ako zalozit radio , treba to vypacit v dolnej casti toho panelu vid foto
![]()
![]()
avsak mne to akosi nechce ist , zapacim a trosku zatlacim pocujem tam nieco popukovat, no mam strach![]()
![]()
inak tu je link na cely postup, je to taka rusacka stranka![]()
http://www.accent-audio.ru/?catid=6&id=349
Raven píše:Omyl, je to pouze tim, ze to mas blbe zapojene. Kazde normalni autoradio jiz mnoho let pouziva dvoje napajeni. Permamentnich 12V a 12V az za klickem. Tech trvalych 12V slouzi prave k tomu aby bylo mozne zapnout radio i bez klicku a aby si u tech blbejsich typu pamatovalo predvolby apod... 12V od zapalovani souzi k automatickemu ON-OFF...
P.S. prozrad me jaky ma smysl si koupit neorig. radio a prijit o vyhody integrovaneho reseni??
laco123x píše:Marek_Km píše:Už se to psalo snad 100x. V ceedovi jde (nebo by správně mělo jít) zapnout rádio bez klíčku v zapalování.
Asi to bude tym, že nemame original radio ale kupene dodatočne

matysekul píše:Předpokládáš správně. Dnes jsem to zkoušel znovu,pro jistotu,a výsledek naprosto stejný,rádio bez kličku v zapalování prostě nezapnu.

Mirek28 píše:Tak já mám výbavu READY což je BASE do kterého v rámci akce dali zadarmo neorig. rádio jaké v tom daném servisu prodávají (proto tam každý má nějaké jiné,já mám pioneer). Dali to tam oni a zapojené je to tak jak se tady píše,po úplném vypnutí klíčku nehraje. Co se týká napajení 12V "natvrdo" a 12V od klíčku, tak "natvrdo je to pro paměť rádia a od klíčku je to aby to hrálo jen s klíčkem.
Raven píše:Omyl, je to pouze tim, ze to mas blbe zapojene. Kazde normalni autoradio jiz mnoho let pouziva dvoje napajeni. Permamentnich 12V a 12V az za klickem. Tech trvalych 12V slouzi prave k tomu aby bylo mozne zapnout radio i bez klicku a aby si u tech blbejsich typu pamatovalo predvolby apod... 12V od zapalovani souzi k automatickemu ON-OFF...
P.S. prozrad me jaky ma smysl si koupit neorig. radio a prijit o vyhody integrovaneho reseni??
laco123x píše:Marek_Km píše:Už se to psalo snad 100x. V ceedovi jde (nebo by správně mělo jít) zapnout rádio bez klíčku v zapalování.
Ronin píše:Raven píše:Omyl, je to pouze tim, ze to mas blbe zapojene. Kazde normalni autoradio jiz mnoho let pouziva dvoje napajeni. Permamentnich 12V a 12V az za klickem. Tech trvalych 12V slouzi prave k tomu aby bylo mozne zapnout radio i bez klicku a aby si u tech blbejsich typu pamatovalo predvolby apod... 12V od zapalovani souzi k automatickemu ON-OFF...
Vyberám: "nemame original radio"
Pre upresnenie: 1000 EURO za integrované rádio bez navigácie sa mi zdá veľa, radšej som investoval do klimatizácie.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé