Beda píše:Vzdy jsi pouzival Sheron nebo i jinyho vyrobce? Mozna chyba bude primo v ty kapaline
Asi různý, ale koho by napadlo psát si takovou pitomost do notýsku?

DavidB píše:Tak už jsem vyměknul, protože podle teploty zcela chaoticky dál přestávají chodit tu přední, tu zadní, tu oba ostřikovače. V úterý jsem v nějakém nočním deliriu vzal bandasku se směsí do ostřikovačů (Sheron -30°C), kousek odlil do misky a strčil to do mrazáku, kde je -18°C.
Po dvou dnech jsem to vyndal, a vysledek je tady:
Odhadem 50-60% kapaliny se odpařilo a na okrajích misky se udělaly ledové hrudky. Nebyly vyloženě zmrzlé, spíš jako vodou nacucaný sníh. Ale tohle se stát uvnitř hadičky s kapalinou, tak trysku ostřikovače to musí ucpat. A napadají mě proto 2 otázky:
1) dělá přesně tohle každá směs? něco podobnýho prosím, ale po 2 dnech tohle?
2) nemůžou mrznout ostřikovače, protože někde v ústrojí (asi u čerpadla) jsou nějaké netěsnosti, kudy se odpařuje ze směsi alkohol? (a pak to tam zmrzne)
Budu rád, když to taky někdo vyzkouší. :-)
MAX píše:Myslwel jsem si, že jsi koupil nějaký klump. Jsem rád, že Ti to taklhle dopadlo respektive že jsi nám ukázal ten malý testík. Chlapi, jdeme všichni do Sheronu
Jakub píše:Ono to možná je do -30, ale ledový vzduch na jedoucím autě to spolehlivě zmrazí i při -11. Já mám neředěnou směs do -70 a ta se docela drží
Uživatelé procházející toto fórum: Bart90210