Beda píše:...tak ze jedu na 3jku lehce pustim plyn a pak opet pridam a je tu skub - skub a nechce to hned zrychlit
Beda píše:Opravny software, ktere mel odstranit skubani motoru 1.6 CRDi, bohuzel tuto necnost neodstranil na 100% (alespon u mne ne). Jiz nekolikrat se mi opet povedlo auto privest k tomu samemu skubani, jak pred prehranim SW. Vetsinou se mi to povede tesne pote, co se motor ohreje na 90°C a nebo je lehce pod, tak ze jedu na 3jku lehce pustim plyn a pak opet pridam a je tu skub - skub a nechce to hned zrychlit
Jakub píše:O podobné závadě jsem už někde četl (nejednalo se přímo o) a příčinou byla uvolněná filtrační vložka v palivovém filtru.
joyseph píše:Je to preto lebo máš veľmi ľahko stlačený plynový pedal , takže motor reaguje akoby si pustil plyn....
nik píše:Neco podobnyho ma kolega renault a tomu to dela krokovej motorek na sani.
joyseph píše:Prečo si to nedáš opravit v servise?
vegas píše:Změnit servis, tohle není jen o vyčtení závad z počítače, co to byl za servis? Chce to projít všechny možnosti. Já bych to typoval na závadu elektroniky (ŘJ, čidla, aj.).
Přeji štěstí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé