taakze tu su DEZENT RB DARK 15"/ 6,5 / ET40 a pneumatiky povodne michelin 185/65/15
Jenda píše:Gratuluji k výběru disků; tak vidíš, že ty ET40 jsou OK a nejsou moc venku z blatníků.
Stefi píše:to vozíš velkej TP stále sebou, to já ne....
Rexrothak píše:Stefi píše:to vozíš velkej TP stále sebou, to já ne....
No mě spíš zajímá,jestli při havárii zaviněné třeba poškozenou pneu(nebo to je jedno čím),po tom pojišťovna nepude a pak dostanu z havarijního prd.Napiš ano vystačíš všude s malým TP a nemám víc otázek.Ď
Jenda píše:Rexrothak píše:Stefi píše:to vozíš velkej TP stále sebou, to já ne....
No mě spíš zajímá,jestli při havárii zaviněné třeba poškozenou pneu(nebo to je jedno čím),po tom pojišťovna nepude a pak dostanu z havarijního prd.Napiš ano vystačíš všude s malým TP a nemám víc otázek.Ď
V ČR musíš míti u sebe jenom malý TP. Problém však bude na STK, kde technik vidí ve velkém TP jaký máš předepsaný rozměr disků. Při neshodě a nenapsaní uvedeného rozměru v TP by jsi neměl STK projít!
,já bych do těch 18 nešel, je to jen na frajeřinu, nebo fakt potřebuješ kvalitní cesty a to u nás je minimum, jinak ja bych asi šel do těch Thomasonů TN6 anebo Alutec Ecstasy, ty Air blade mi moc připomínají frézukend píše:Potrebuju poadit jaky by jste vybrali na mem miste kola ? jinak jsou to 18´´dikes
Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé