Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
filo píše:Já dojedu se synem v sobotu v odpoledních hodinách, dopoledne máme závod ve Vrbně pod Pradědem, ...
bruczoun píše:filo píše:Já dojedu se synem v sobotu v odpoledních hodinách, dopoledne máme závod ve Vrbně pod Pradědem, ...
ahoj, v cempak zavodite(modelarina)? ze bychom z toho treba mohli udelat predvadecku na srazu?
ahoj, v cempak zavodite(modelarina)? ze bychom z toho treba mohli udelat predvadecku na srazu?......
Žádná modelařina, mladý běhá orientační běh))
Stefi píše:Leo a Radku, doufám, že jak jsme to napsali při potvrzování účasti, tak to stačí, ale pro sichra přijedu v pátek, spíš navečer, jak brzo odpoledne, budu po noční...
![]()
snike píše::!:![]()
... máme tu dost závažný problém
... V Olšovci se pořádá republikové finále Brannballu a před chvilkou mi paní řekla, že už je tam volných jen pár bungalovů a nějaká zděná chatka. Proto prosíme kdo je z blízké oblasti, jestli neví o nějakém jiném vhodném rekreačním středisku. My samozřejmě budeme také na netu hledat.
Ingdave píše:@Tony
Ahoj Tony, no neke, že se zúčastníš tohoto srazu?
Jezevec33 píše:Tak v Merkuru jsme byli ze školou. Je to tam fajn,hospoda 5 kroků od chatek a skvělá pizzerie kousek dál
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé