Včera při jarní očistě miláška jsem narazil na zajímavou věc. Plexi na pravých koncových světlech má v sobě strukturu - není čiré (viz foto). Překvapilo mě že je to jen na jedné straně a na obou částech světla. Že by nezvládlo lednový mrazy nebo ledový větry? Stalo se to někomu už někomu ? Vidím to na reklamaci ale zase abych tam nebyl za vola
img_horni_resize.jpg
img_dolni_resize.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
prepared to sucCEED KIA Cee'd SW FL 1.6 CRDi Comfort Plus + něco navíc
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
No jelikoz mas facelift, tak to vidim na problem nove zavedenych zadnich svetlometu...u starych nepamatuju ze by mel nekdo tento problém...takže spis patrat u novych aut...
Fandím: Moto GP Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci )
Formule F1 Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
no ale konstrukce je stejná, a nebo ne. Dokonce bych tipnul, že bude i stejnej materál. Jediný v čem bych viděl rozdíl je v designu Ale v podstatě jsi mi odpověděl, zatím nikdo neřešil
jedine co zůstalo je vnější tvar, jinak je to komplet nové světlo a i když jsou třeba stejné materiály, tak může být chyba někde v nově zavedené výrobě...
Fandím: Moto GP Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci )
Formule F1 Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Jeste me napadla mechanicka vada, kdyz vezmete plexi a ohybate ho tak udela naprosto to same ale to by ti snad musel do toho svetla nekdo busit, nestal si nekomu na miste?
ne-e nestál i když bydlím na sídlišti. Hodně se tady auta střídaj tak je to lidem šumák kde parkujou. Zkoušel jsem sám prohnout dolní část (větší plocha) a moc to nejde, spíš nejde. Hrorní si nedokážu vůbec představit jak ji prohnout.
Z fotky mi to taky prijde, jak kdyz se ti loupe ten chrom povrch na odrazovych castech svetla, coz je vic pravdepodobne nez, aby ti takhle popraskalo vrchni plexi, ktere neni a nemelo by byt mechanicky namahano
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Ono to hondě zkresluje. I já jsem byl chvíli na pochybách kde je problém. Vyzkoušel jsem všechny pozice i s a bez baterky a řekl bych, že problém je v plexi i když si nejsem sto pro jistej.
no kdyz jsem na to prisel mel jsem jen po ruce jen houbu, fotak tuzku. Mcgayver (asi jsem se netrefil) nejsem takze to problem byl . A hlavne se mi do toho nechtelo kdyz jsem nevedel co to je.