snike píše:@Vladislav: Taky když jezdíš po dálnici jako Fitipaldi![]()
![]()
tak se nediv ;-) Já zatím raději detailně přední kapotu nezkoumal, takže jsem zatím bez ťukance
![]()
![]()
vladislav píše:snike píše:@Vladislav: Taky když jezdíš po dálnici jako Fitipaldi![]()
![]()
tak se nediv ;-) Já zatím raději detailně přední kapotu nezkoumal, takže jsem zatím bez ťukance
![]()
![]()
@snike
Já ho taky neviděl pokud jsem ho neumyl.....V sobotu mě rozesmál Vlafi...když viděl tvoje auto tak se pousmál a řekl:Tak tu nemám nejšpinavější auto...![]()
vladislav píše:Taky si myslím,že na tu tvrdost barvy by jsme si měli dát pozor..já osobně do myčky taky ani náhodou ......jen by mě zajímalo jak jsou na tom ti co nemají metalizu???Myslím je to bílá barva a červená....u nás jeden Ceed červený jezdí..a barvu ještě má tak to snad nebude tak hrozné...![]()
vladislav píše:Tak jsem to dneska trochu umyl auto a zjistil jsem ,že mám na svém autě první značku od kamínku na kapotě....![]()
Ta první vždycky nejvíc bolí...člověk pořád kouká na to místo..Až budu mít čas budu si muset nechat namíchat trochu barvy a štětečkem zabarvit....je to 1X2 mm...a dost hluboké...vypadá to na dost měkký lak....
![]()
Jak se s takovými šrámy na karoserii vypořádáváte vy???Díky za vaše názory a rady.......
![]()
vladislav píše:Taky si myslím,že na tu tvrdost barvy by jsme si měli dát pozor..já osobně do myčky taky ani náhodou ......jen by mě zajímalo jak jsou na tom ti co nemají metalizu???Myslím je to bílá barva a červená....u nás jeden Ceed červený jezdí..a barvu ještě má tak to snad nebude tak hrozné...![]()
vlafi píše:I já mám v plánu mít auto minimálně 7 let..No možná 5,pak si ho vemou našim a já bych šel do SW,ale to uvidíme za 5 let,rozhodně chci zůstat u![]()
K těm škrábancům:Kdo viděl mé auto,tak je v klidu a jeden kamínek ho nemůže rozházet..Jak je psáno v tématu Kuny a jiný škůdci,tak já bych se asi zbláznil..Jinak tu tužku mám také a kdybych měl peněz hodně,tak bych šel do té folie..Ale na celé auto je to ranec..
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé