Kia VENGA EX 1,4CRDi 66kW/90k + sklenena strecha

Termin: začiatok 05/2010
| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

, takye pretekar asi nebudem. Bol by som rad, ak by sa nasiel nejaky novy majitel Vengy, ktory uz niekde na horach s autom bol /pri obsadeni dvomi osobami + batozina/a napisal svoje dojmy. Auto planujem nielen na mesto, ale aj na tie vylety, ci dokonca jazdu po Europe. Viem, ze je to asi individualne velmi. Niekomu staci pohodlny styl jazdy, iny si potrpi na silu motora. Osobne ta 1,4 dnes nebola nejaka extra ziva - predajca ma ale presvedcil o opaku, ked do auta sadol on a predviedol fakt zivu, sportovu jazdu. Na Ceede 1,6 tke som si pripadal ako s neskrotenym konom
, takye pretekar asi nebudem. Bol by som rad, ak by sa nasiel nejaky novy majitel Vengy, ktory uz niekde na horach s autom bol /pri obsadeni dvomi osobami + batozina/a napisal svoje dojmy. Auto planujem nielen na mesto, ale aj na tie vylety, ci dokonca jazdu po Europe. Viem, ze je to asi individualne velmi. Niekomu staci pohodlny styl jazdy, iny si potrpi na silu motora. Osobne ta 1,4 dnes nebola nejaka extra ziva - predajca ma ale presvedcil o opaku, ked do auta sadol on a predviedol fakt zivu, sportovu jazdu. Na Ceede 1,6 tke som si pripadal ako s neskrotenym konom  - aj ked to je bude asi len otazka casu, kedy by som ho skrotil.
 - aj ked to je bude asi len otazka casu, kedy by som ho skrotil.  .
. 

a retaze v kufri vyriesa mnozstvo problemov
  a retaze v kufri vyriesa mnozstvo problemov   
   meeting.php
  meeting.php

pri tom motore. Asi skusim prehovorit predajcu, ci nemoze Vengu zapozicat na jeden den za nejaky poplatok.
 pri tom motore. Asi skusim prehovorit predajcu, ci nemoze Vengu zapozicat na jeden den za nejaky poplatok.

branor píše:Tak onedlho aj ja mam
Kia VENGA EX 1,4CRDi 66kW/90k + sklenena strecha
Termin: začiatok 05/2010

. Jazdil som len na benzine 1,4  VVT - 1 x taka jazda po Petrzalke /asi 20 km a priemerna spotreba bola za ten cas 6,2 l a to som casto podradoval, skusal co to da/  a druha jazda bola smerom na Senec po dialnici/tu som ale zabudol na premernu spotrebu/. Potreboval som pocut ako "huci" motor pri tejto rychlosti. Venga ma vlastne zaujala tym, ze sa mi v nej lepsie sedelo ako v Ceede a aj to radenie sa mi zdalo pohodlnejsie vdaka opierke asi
. Jazdil som len na benzine 1,4  VVT - 1 x taka jazda po Petrzalke /asi 20 km a priemerna spotreba bola za ten cas 6,2 l a to som casto podradoval, skusal co to da/  a druha jazda bola smerom na Senec po dialnici/tu som ale zabudol na premernu spotrebu/. Potreboval som pocut ako "huci" motor pri tejto rychlosti. Venga ma vlastne zaujala tym, ze sa mi v nej lepsie sedelo ako v Ceede a aj to radenie sa mi zdalo pohodlnejsie vdaka opierke asi  . Mam este kamarata predajcu a slubil mi, ze si dame coskoro dlhsiu jazdu, aby som bol spokojny a vyskusal si aj jadzu do kopca.
. Mam este kamarata predajcu a slubil mi, ze si dame coskoro dlhsiu jazdu, aby som bol spokojny a vyskusal si aj jadzu do kopca.

. Tak 50 EUR uz zahucalo a to ani auto este nemam. No a spotreba na celom useku bola 7,8 l, co sa mi zdalo prijatelne vzhladom na jazdu a zatazenie auta. Pre info, kamarat sa viezol na 1,6 tke VVT na trase Dolny Kubin - Ruzomberok a spat, je tam celkom dobre stupanie a priemernu sportrebu mal 6,7 l, co je tiez fajn /v aute boli dvaja/. Co sa mi najviac pacilo bolo radenie rychlosti, vsetko presne, ta stredova opierka je super!
. Tak 50 EUR uz zahucalo a to ani auto este nemam. No a spotreba na celom useku bola 7,8 l, co sa mi zdalo prijatelne vzhladom na jazdu a zatazenie auta. Pre info, kamarat sa viezol na 1,6 tke VVT na trase Dolny Kubin - Ruzomberok a spat, je tam celkom dobre stupanie a priemernu sportrebu mal 6,7 l, co je tiez fajn /v aute boli dvaja/. Co sa mi najviac pacilo bolo radenie rychlosti, vsetko presne, ta stredova opierka je super!

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé