Čambrla píše:Tak toto téma jsem neotevíral z důvodu přirezávání destiček. To mi dělá průběžně stále, když je mokro. Snažím se to taky řešit probrzďováním před postavením do garáže nebo po mytí auta to trochu projedu s nohou na brzdě. Ale šlo mi o to "probouchávání" brzd. Je pravdou, že co se týká ježdění, jsem na tom stejně jako Aifell. Ročně najezdím tak 10 - 11 tisíc. Ale doposud jsem nic podobného, co mi to dělá teď, nepozoroval. O víkendu jsem to pozoroval poprvé, a to mi to dělalo i po ujetí zhruba 250 km, kdy jsem při jízdě několikrát intenzivně brzdil. V pátek jdu měnit kola, tak destičky i kotouče zkouknu. Ale asi není něco v pořádku, že doposud to nedělalo a nyní ano. A plně souhlasím se závěrem Roberta - jestli to bude dělat stále, jdu tvrdě do servisu.
Aifell píše:Zkusím tedy brzdy propláchnout a pak pořádně probrzditA jestli to nezabere tak stejně koncem měsíce jedu na 2 garančku do servisu, kde mi budou i opravovat 5 zadní dveře a tak budou mít i času dost na brzdy než jim zaschne barva na dveřích
vladislav píše:@Čambrla
Myslím,že tvůj problém souvisí s tím přirezáváním...U mě to pak došlo tak daleko,že jsem ani během jízdy 150 km dlouhé ty kotouče neošoupal..Drhlo mi to stále..Myslím,že ty kotouče jsou už ve stadiu kdy se to zpátky nesrovná..A proto ty vibrace při jemném brzdění.... Bohužel..
Aifell píše:vladislav píše:@Čambrla
Myslím,že tvůj problém souvisí s tím přirezáváním...U mě to pak došlo tak daleko,že jsem ani během jízdy 150 km dlouhé ty kotouče neošoupal..Drhlo mi to stále..Myslím,že ty kotouče jsou už ve stadiu kdy se to zpátky nesrovná..A proto ty vibrace při jemném brzdění.... Bohužel..
Myslím že tento problém nebude mít jenom Leo (Čambrla)mám uplně stejné příznaky ... ale jsem stále ještě optimista. Musím, jelikož v servisu to bude moc težké něco obhájit, vím jak jsi Vladislave bojoval a běhal ty ...
Nic rozebírat nebudu ... Něco tam ještě pose*u a už se na mě v servisu vykašlou tuplemhodím jim to na hlavu a ať si to vyčistí oni ...
Aifell píše:@vladislav: Tvé kotouče mi připomínají ty méa to po 2 letech ... Vůbec netuším jak na to bude reagovat můj servis, zvlášť když asi od KM.cz nemají tuto závadu potvrzenou (nebo o tom já nevím) To zase bude v servisu: Jste první kdo si na to stěžuje nebo Stím jsme se tu ještě nesetkali. A nebo: To je u aut normální a dělá to každý druhý ceed
Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]