Mony píše:Taky bych byla pro zavedení tělesných trestů. Žádný šrám by mému broučkovi neslušel, ale ani žádnému jinému autíčku.
A ty fyzické tresty by mohl vykonat přímo na místě majitel poškozeného auta

Mony píše:Taky bych byla pro zavedení tělesných trestů. Žádný šrám by mému broučkovi neslušel, ale ani žádnému jinému autíčku.
Monika píše:Já jsem taky pro fyzické tresty za špatné podívání se na naše krásné vozy. Za úmyslné poškození bych se přimlouvala alespoň za píchání jehličkou pod nehet to bylo poprvé. podruhé bych mu lámala prsty. Možná se to bude zdát někomu drsné, nejsem nijak krvelačná, ale bydlím v Praze - rozhraní Michle Nusle Vršovice a moje bývalé auto /Felicie/ mi tu skoro rozebrali. Nebyl měsíc nebo někdy i týden aby se tomu autu někdo nemstil. Bylo to strašně vyčerpávající. Nejhorší je ta bezmoc. Teď mám trochu klid, přeci jen to zabezpečení má Cee´d daleko lepší. Doufám, že jsem to te´d nezakřikla. Dokonce mi jednou z náhradního vozu /octavie/ ukradli volant.To jsem malinko podezírala ten servis, ale policajt mi vysvětlil, že mít podezření neznamená někoho podezírat, ale mít podezření znamená toho vraha vidět
Anonym píše:Dnes jsem auto umyl,a máš pravdu že u zadních dveřích to taky mám a na obou stranách a dost,no a pak kapota tam jsem to ani nepočítal tek jsem to opravil ale ten lak není lak,kouknul jsem na klukovu Fabii a kapota nádherná .Takže KIA snad šetří všude.
jakub píše:Je otázka, jestli je to problém KII, nebo obecně problém ekologických vodou ředitelných laků. Zatím jsem neviděl vodou ředitelnou barvu, která by za něco stála. To abych koupil retušovací tužku - a pěkně velkou, standartní velikost asi stačit nebude. Ach jo.
nocnik511 píše:...tak to je fakt otázka, protože pozoruji škrábance kolem klik...
evidentně od nehtů...
-> na tý černý je to fakt vidět
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé