Koupili byste opět svého Cee´da ?

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: Koupili byste opět svého Cee´da ?

Příspěvekod marhalu » 29.11.2009 23:55

No strikal jsem na sklo asi ve 150 a pekně mi ho to umylo až jsem sam koukal. Cekal jsem nejakej prima efekt jako cmouhaty sklo a tak a bez problemu. Tak jsem zase mel dalsi radost z toho autii :)
prepared to sucCEED ;)
KIA Cee'd SW FL 1.6 CRDi Comfort Plus + něco navíc
marhalu Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
150000 km @ 5.65 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod PetrCBR » 30.11.2009 00:36

PetrLa píše:Co se týká toho tlačítka na odemykání dveří, tak ti co nadávají asi nezažili zloděje, co otevírají zadní dveře a kradou. Zastavíte-li na křižovatce, oni otevřou ukradnou co je v kufru a na sedácích a zkuste se odpoutat a utíkat za nimi. Tuhle fičuru právě oceňuju a že mám sklerózu a neodemknu si to, tak to je můj boj, a zas to ty dva kroky není tak daleko, ne?

Jasne, ja jsem pro automaticke zamykani vsema deseti, ale vadi mi, ze kdyz otevru ja, jako ridic dvere (zevnitr samozrejme, protoze zvenci to nejde pac je to zamcene), tak by se mohlo odemknout cele auto.
Nikdy nerikej ze neco nejde ... vzdycky se najde nejaky blbec, ktery nevi ze to nejde a udela to.
PetrCBR Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod Axel » 30.11.2009 01:06

mě stačí že se otevře jen kufr....je to taky kvůli bezpečnosti, právě když jdeš do kufru (nebo třeba jen něco vyhodit do popelnice u svých dveří) tak aby úřípadný zloděj nevlez do auta dveřmi spolujezdce zatím co se hrabete v kufru...
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod zcivin » 08.02.2010 07:42

Sice jsem mnoho vozů nevlastnil :( , zato jsem se v mnoha modelech povozil a musím říct, že jsem naprosto spokojený. Pokud bych měl další možnost a jít si koupit nové auto, určitě bych šel opět do Ceeda. Dnes mám najeto cca 18.000 km a naprostá spokojenost. Mouchy se dají najít nna každém autě. :D :kia: :kia: :kia: :D
zcivin Muž
Uživatel fóra

6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (1)

Kia cee'd (2009)
60000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod olin » 08.02.2010 12:32

Odpověď je jednoznačně ano :!: Příští týden jdu na 1. garančku a k řešení mám jen občasné zhasínání podsvícení přístrojové desky při jízdě na
noční světla (nejspíš kostra). Mohu říct, že tolik "muziky" za tuto cenu jsem opravdu nečekal. Věřím, že mi moje spokojenost vydrží i nadále. :D :kia: :D

P.S. Ostřikovače mého auta (MY2009) krásně rozstřikují po celé stírané ploše. :yes:
Obrázek Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Obrázeknajeto >19000 km a něco i nacouváno
Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+
Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
olin Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (15) TOP sponzor (3) Organizátor srazu (1)

Kia Ceed SW III (2020)
19000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod JonnY » 09.02.2010 03:00

urcite ano :kia:

ale objavili sa aj zasadne chyby, jeden ostrekovac strieka dost nizko, a ako som zacal hladat ihlu ze to napravim, zistil som ze by mi na nic nebola.
neviete niekto ako je mozne nastavit vysku ostrekovania ?
a nieco povrzgava z kufra ci odkial !
:P
JonnY Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod ambrozik1 » 10.02.2010 20:34

Pekny den
mojho ceeda som kupil v auguste 2007 a mam na nom najazdene 92 000 km. Po prvej ceste do nemecka ma zradilo autoradio tak ze vybilo bateriu a tak musela byt prva slovenska kia v nemecku odtiahnuta do najbliziseho servicsu kde sa potesili ze vidia ceeda nazivo.-9..radio mi bol vymenene neskor na slovensku.
celkovo som spokojny, trocha sa hnevam ze som nekupil diesel pretoze pri tolkom cestovani by to bolo urcite ekonomickejsie.
jedine co ma hneva je ze ceny servisnych prehliadok su na slovensku o tretinu vyssie ako v nemecku.
S pozdravom ambrozik1
ambrozik1 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod puzo » 20.02.2010 13:43

Já asi ano , mám v plánu mít ceeda aspoň po dobu záruky - tj. 7 let . Člověk nikdy neví co bude za takovou dobu , ale auto zatím šlape jako hodinky , tak není důvod měnit značku .
puzo Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
34000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod MartinP » 20.02.2010 19:22

Já jsem taky moc spokojenej s kia ceed sw a pokud nezklame do budoucna , tak měnit značku nebudu. Zatím mám najeto 40 000 Km. Akorát ty keci v práci, že mám korejce :x .... no jo škodováci mají oktávku, tak si myslí buhví co nemají. :D :kia: :D
MartinP Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
193000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod pershin » 21.02.2010 20:59

Tak je to rok co jsem vznesl svůj dotaz a ted odpovím sám sobě :D Po roce užívání mohu říct , že bych si svého Ceeda opět koupil. Určitě mám k některým věcem výhrady,není bez chybičky, ale v poměru vydaných peněz k tomu co jsem za ně obdržel, naprostá spokojenost a dělá mi radost. :lol:
pershin Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
3000 km @ 7.4 l/100km

Příspěvekod Brix » 21.03.2010 19:36

Zatím spokojenost s výbavou, živý motor a rozumná spotřeba, audiosystém dobré kvality. Jediný neduh, který mě trápí je trdší nastavení podvozku, při větších nerovnostech, kterých tu máme více než dost. U faceliftu je to prý lepší, musím do budoucna určitě vyzkoušet. Super je 7 letá záruka po kterou si Cee´da určitě nechám :)
Kia Ceed 1,4 r.v 2009 prodáno
Kia Ceed 1,4 r.v.2013 prodáno
Brix Muž
Přispěvatel fóra

Mogul Safety Cup 2009 (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Volvo S60 (2012)
235700 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod robertini » 05.04.2010 18:45

Zdravim,takze moj nazor na kiu ceed je taky,ze by som si v zivote toto auto uz nekupil.Mal som vselijake auta,stare aj nove ale kia to je kapitola sama o sebe.Kupil som ju jazdenu 2 rocnu,predvadzacie vozidlo 45000km,1,6 benzin 126 koni.Za rok mojho pouzivania my odisla 2 krat cievka na zapalovani,stabilizacne tycky a teraz najnovsie lambda sonda,palubovka vrzga,vo volante cuka nejaka umelina ked tocim a to este neviem co ma caka v buducnosti.Silne uvazujem ju predat a kupit si nejakeho japonca alebo nemca.Servis kia to je tiez kapitola sama o sebe,ked clovek potrebuje nahradne vozidlo,nemame,teraz sa mi pokazilo pred sviatkami tak som cely vyteseni.Taky mechanici co su v servisoch bud su mantaci alebo hnilaci,lebo dobry mechanik si zalozi dielnu a robi sam na seba a nie niekde za 500eu v servise.Suciastky na skladoch nedrzia,tak my somari teraz musime cakat nez to objednaju.Novu kiu by som v zivote nekupil,kto vyhodi 500000sk alebo 190000eu je s.....r,este ze som ju nekupil novu.To je len moj nazor,a skuste ma o nom presvedcit.
robertini Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod slava » 05.04.2010 19:20

Musím se přiznat, že já bych si dvouletého cee´da, to znamená jednoho z prvních, s nahrkanýma 45 000 km a navíc předváděčku, nekoupil taky. Někteří členové ví o čem mluvím. Dovedeš si představit co s tím autem dělaly ty desítky, nebo stovky zájemců o vůz :kia: , když s ním zrovna nejel prodejce. A to rozhodně nejel, ať už z časových a nebo personálních důvodů. 45 000 km??? To auto je přímo zázrak, že ještě vůbec jezdí. Já mám 1.6 CVVT , jsem spokojený a na každou další jízdu se těším jak malý kluk. A určitě se ozvou další členové, kteří mají najeto daleko víc a i se staršíma cee´dama, jsou spokojení a nedají na ně dopustit. Běžné dětské nemoci jsou už většinou vychytané, ale jsou to jen stroje. A znáš jeden z prvních Murphyho zákonů? Může-li se něco pokazit, pokazí se to.
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod lebka75 » 05.04.2010 19:25

slava píše:Musím se přiznat, že já bych si dvouletého cee´da, to znamená jednoho z prvních, s nahrkanýma 45 000 km a navíc předváděčku, nekoupil taky. Někteří členové ví o čem mluvím. Dovedeš si představit co s tím autem dělaly ty desítky, nebo stovky zájemců o vůz :kia: , když s ním zrovna nejel prodejce. A to rozhodně nejel, ať už z časových a nebo personálních důvodů. 45 000 km??? To auto je přímo zázrak, že ještě vůbec jezdí. Já mám 1.6 CVVT , jsem spokojený a na každou další jízdu se těším jak malý kluk. A určitě se ozvou další členové, kteří mají najeto daleko víc a i se staršíma cee´dama, jsou spokojení a nedají na ně dopustit. Běžné dětské nemoci jsou už většinou vychytané, ale jsou to jen stroje. A znáš jeden z prvních Murphyho zákonů? Může-li se něco pokazit, pokazí se to.

jo souhlasím s tebou, já mám r.v 2007 najeto 53 000 km a zatím jsem měnil jenom přední tyčky na stabilizátoru
:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod ervss » 05.04.2010 19:26

ja uz mam 58 000km .. a pohodicka .. neviem ci by som si kupil ceeda este niekedy .. teraz mam plan ist do BMW 3 coupe 325i .. alebo niecoho takeho .. takze to je trosku ina kapitola ale ako moje prve auto myslim ze fajn .. odisla mi tycka stablizatora ktoru mi za hodinku vymenili stalo ma to 0 takze fajn .. raz odisli aj sviecky .. tie stali 20 euro tusim a okrem toho som spokojny .. nemam tomu co vytknut .. za tu cenu myslim je to velmi dobre :) a hlavne v zaruke a funguje to , tvrdsi podvozok mi nevadi .. mam 17ky .. zvykol som si :)
ervss Muž
Přispěvatel fóra

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed