robertini píše:Zdravim,takze moj nazor na kiu ceed je taky,ze by som si v zivote toto auto uz nekupil.Mal som vselijake auta,stare aj nove ale kia to je kapitola sama o sebe.Kupil som ju jazdenu 2 rocnu,predvadzacie vozidlo 45000km,1,6 benzin 126 koni.Za rok mojho pouzivania my odisla 2 krat cievka na zapalovani,stabilizacne tycky a teraz najnovsie lambda sonda,palubovka vrzga,vo volante cuka nejaka umelina ked tocim a to este neviem co ma caka v buducnosti.Silne uvazujem ju predat a kupit si nejakeho japonca alebo nemca.Servis kia to je tiez kapitola sama o sebe,ked clovek potrebuje nahradne vozidlo,nemame,teraz sa mi pokazilo pred sviatkami tak som cely vyteseni.Taky mechanici co su v servisoch bud su mantaci alebo hnilaci,lebo dobry mechanik si zalozi dielnu a robi sam na seba a nie niekde za 500eu v servise.Suciastky na skladoch nedrzia,tak my somari teraz musime cakat nez to objednaju.Novu kiu by som v zivote nekupil,kto vyhodi 500000sk alebo 190000eu je s.....r,este ze som ju nekupil novu.To je len moj nazor,a skuste ma o nom presvedcit.
a co by sis teda koupil...to by mě opravdu zajímalo?
Vidím dnes zaregistrován, 1 příspěvek. Jsem zvědav, jestli ještě dojdeš. Mimochodem co ti brání jít pěkně v záruce ty díly, co tě zlobí, vyměnit? Já myslím že nic. A že na ně musíš počkat? Tak to je snad normální, v životě se načekáš mnohem víc.