Beda píše:Rucni brzdu si to chce nechat vetsinou seridit. Z vyroby je nastavena tak, ze moc nezabira ani na posledni zubPo serizeni mi zabrala naplno uz v pulce zdivu a ted mi opet prijde, ze uz to zase zabira skoro u konce
vegas píše:to faron: a nevíš k tomu ventilu podrobnosti? to by mě celkem zajímalo ja kje to řešené, přijde mi to celkem jako pohádka od těch mechaniků
cipisek567 píše:Mám 1.4 SW najeto 17000 km a od začátku mám problém s motorem, který neudrží zaparkováného ceeda v mírném kopečku na první rychlostní stupeň a ani na zpátečku a musí být zatažená ruční brzda (jinak auto houpavým pohybem sjíždí), která již bere až nadorazu. V servisu na garančce mi řekli, že je tak zpřevodovaná převodovka a že se stím nedá nic dělat. Nemáte stím někdo nějaké zkušenosti?
Blackhawk píše:cipisek567 píše:Mám 1.4 SW najeto 17000 km a od začátku mám problém s motorem, který neudrží zaparkováného ceeda v mírném kopečku na první rychlostní stupeň a ani na zpátečku a musí být zatažená ruční brzda (jinak auto houpavým pohybem sjíždí), která již bere až nadorazu. V servisu na garančce mi řekli, že je tak zpřevodovaná převodovka a že se stím nedá nic dělat. Nemáte stím někdo nějaké zkušenosti?
Tiez parkujem do kopca a nechavam zaradenu jednotku spolu s rucnou brzdou, istota je istota. Mne tu rucnu dostelovali v servise a teraz ju pritiahnem tak do polky, predtym ako ty az na doraz.
radodi píše:
Mne ručnú štelovali už dva krát a stále sa vyťahala a v servise mi povedali že nič zvláštne.
Zpět na Podvozek / Řízení / Brzdy
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]