mbiron píše:Tohle je proste narod debilu,ingnorantu a magoru.Ja pro to nemam vysvetleni.Stat se prece muze kazdemu ze mu vyklounou dvere a odrou auto vedle.Ja vim ze jsou bonusy ale pokud se to stane pak jemu ze mu nekdo odre auto tak nadava do debilu ale pritom se chova naprosto stejne.Ja uz mel promackle zadni dvere tri dny po koupi,no nasranej jsem byl si nedovedete predstavit.Rada - parkovat co nejdal od nakupniho centra,nejlepe opustene parkoviste a kdyz uz neni zbyti tak mezi drahejma autama.Na sidlisti to same pokud to je mozne a pokud ne,vyfotit si okolo parkujici auta.Ja to tak zacal delat,mobil mam stale u sebe a uz tyhle *** tolerovat nebudu.Jak zjistim ze mi nejakej magor zase otluce auto tak zavolam policii at se to resi jinak.Napadla me i kamera v aute ale zatim nevim jak to technicky vyresit.
aifell píše:Naprostá pravda, dokonce můj 6 letý kluk ví jak má otvírat dveře a když stojíme v blízkosti jiného auta tak vždy čeká až já vystoupím a doslova vrazím ruku mezi jeho otevírajíci zadní dveře a auto které stojí vedle! Ale takto ohleduplný není každý. No ono upřímně každý si neváží auta jako my a každý nemá nové auto, je spousta lidí co auto mají služební a nebo mají nějakou starou plechovku a už jim na tom nesejde ... A právě od těchto lidí dále! Ale kde vezmeme jistotu, že vedle vás takovýto ocas nezastaví?!
Jak to tu už psal mbiron, to by jsme museli mít všichni auta opásaný gumovou pneumatikou jak bourací autíčka na pouti :-(
jakub píše:Tak jsem dnes objevil tuhle folii na ochranu před kamínky. Přemýšlím, že bych ji dal na spodní část zadních dveří. Nebo rovnou přes celou spodní část.
http://www.conrad.cz/ochranna-folie-proti-kaminkum+dp61512
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé