| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

S dieslom na "poskakovani" po meste nic neusetri, motor sa mu ani nezohreje, nevraviac o tom, ze aj ked nenajazdi dany pocet km co na servisku potrebuje, tak ci tak intervalovo (cas medzi dvoma servismi) na pravidelnu servisku bude musiet ist. A servis na diesel je predsa len trochu drahsi ako benzin.
  S dieslom na "poskakovani" po meste nic neusetri, motor sa mu ani nezohreje, nevraviac o tom, ze aj ked nenajazdi dany pocet km co na servisku potrebuje, tak ci tak intervalovo (cas medzi dvoma servismi) na pravidelnu servisku bude musiet ist. A servis na diesel je predsa len trochu drahsi ako benzin.  Ale ako sa vravi kolko ludi tolko chuti. Tie peniaze pri takomto vybere sa podla mna daju minut aj inak ako do "plechovky" co strati 10% hodnoty hned ako vyjde z autosalonu.
  Ale ako sa vravi kolko ludi tolko chuti. Tie peniaze pri takomto vybere sa podla mna daju minut aj inak ako do "plechovky" co strati 10% hodnoty hned ako vyjde z autosalonu.  

loty píše:Uvazujem medzi mocca alebo striebornou farbou, TX + navi ...len sa bojim kradezi... alebo len EX + cuvacky?...

Pro nezasvěcené, také mám objednanou Vengu s 1,6 CRDi.
 Pro nezasvěcené, také mám objednanou Vengu s 1,6 CRDi.

. Co sa tyka tej bielej, tak ta mocca je na tom este horsie. Moja manzelka mala kedysi biele clio a nebolo to tak hrozne. Tak gratulujem ku krasnym kolesam.
 . Co sa tyka tej bielej, tak ta mocca je na tom este horsie. Moja manzelka mala kedysi biele clio a nebolo to tak hrozne. Tak gratulujem ku krasnym kolesam.   Hod sem foto ak mozes. A co koberce uz dosli?
  Hod sem foto ak mozes. A co koberce uz dosli? 

Ventilky jsem nechal normální Alu, nechtělo se mi čekat. Pouze jsem je vzal v black provedení. Gumy Dunlop SP Fastersponse 205/55 R16 V MFS(ochrana disku). Teď ješte zvažuji boční lišty proti odření. Jenž v té černé si myslím, že to nebude moc hezké. No a v bílé, to bude pořád odřené. To můžu nechat dveře bez lišt. Ještě nevím. Asi až dojde auto, tak to zkusím připasovat a pak se rozhodnu. Dnes jsem v servise řešil dodatečný nástřik spodku vozu "gumoasfaltem" a byli z toho nějak mimo. Asi jsem úchyl, protože do teď to po nich prý nikdo nechtěl.
 Ventilky jsem nechal normální Alu, nechtělo se mi čekat. Pouze jsem je vzal v black provedení. Gumy Dunlop SP Fastersponse 205/55 R16 V MFS(ochrana disku). Teď ješte zvažuji boční lišty proti odření. Jenž v té černé si myslím, že to nebude moc hezké. No a v bílé, to bude pořád odřené. To můžu nechat dveře bez lišt. Ještě nevím. Asi až dojde auto, tak to zkusím připasovat a pak se rozhodnu. Dnes jsem v servise řešil dodatečný nástřik spodku vozu "gumoasfaltem" a byli z toho nějak mimo. Asi jsem úchyl, protože do teď to po nich prý nikdo nechtěl.  No fotky......jak to myslíš? Jako disk s gumou? Nebo tu nepovedenou fotomontáž  kde jsou "naše" alu kola?
 No fotky......jak to myslíš? Jako disk s gumou? Nebo tu nepovedenou fotomontáž  kde jsou "naše" alu kola?  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé