JonnY píše:myslim ze to je vcelku normalne.
pri inych autach to robit nemusi, pretoze vyfukove zvody mozu byt uplne inac umiestnene, ci lepsie odizolovane.
nerobil by som si starosti
Jaroslav Sladky píše:Tak jsem vytvořil na víko kapoty tepelnou izolaci.Ze zátěžového koberce jsem vytvořil nosný prvek pro odrazovou folii,která se dává za radiátory,takový ten alobal nalepený na slabém polys. a ten jsem nalepil na ten koberec pomocí silikonu,tím jsem vytvořil celek který jsem uchytil ke kapotě pomocí plastových úchytek do otvorů které jsou na kopatě již vytvořeny.Obvod jsem polepil hliníkovou páskou.Funkčnost jsem už vyzkoušel ,po delší jízdě cca.200km jsem osahal kapotu a ani není poznat že je pod ní motor.
Mexican píše:to ze vam sa to nechce robit, resp vyrobca setril na izolacii nie je dovodom aby ste sa "dotykali" ludi co to urobia. Trochu sa tym uberie hluk, a povedzme si uprimne cim mensi rozdiel teplot tym lepsie - to snad chape kazdy clovek a akymi-takymi znalostami z fyziky. Teda ak je vonku -10 a kapota ma 50 stupnov je asi ine ako ked ma 30 stupnov.
Mexican píše:to ze vam sa to nechce robit, resp vyrobca setril na izolacii nie je dovodom aby ste sa "dotykali" ludi co to urobia. Trochu sa tym uberie hluk, a povedzme si uprimne cim mensi rozdiel teplot tym lepsie - to snad chape kazdy clovek a akymi-takymi znalostami z fyziky. Teda ak je vonku -10 a kapota ma 50 stupnov je asi ine ako ked ma 30 stupnov.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé