Skrabance z parkoviste a ine nehodicky

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: 1. Nehoda

Příspěvekod Kryshna » 14.04.2010 10:56

No jestli maji v Decine kamery, tak podle zaznamu z kamer... ale pochybuji, ze to takhle budou resit... dopadne to na 100% odlozenim pripadu... a pojistovna to zacaluje.A protoze zijeme v Cechach a umyslni skorovrazi (ten z D1) si behaji a ridi auto klidne dal, tak si nedelam iluze o tom, ze se tim bude nekdo hluboce zabyvat.
Soucitim s tebou a nebudu radsi psat, co bych tomu pravdepodobne nalitemu dobytku vsechno udelal, kdyby to bylo moje auto...Ale pro priklad mych cernych myslenek: vrahovi z D1... rozmelnit koleni a loketni klouby na masokostni moucku, do smrti by si nezaridil :twisted:
Já neumírám, já takhle žiji...

Obrázek
Kryshna Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2011)
31000 km @ 8.1 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Axel » 15.04.2010 12:39

Tak auto je konečně doma :) ale zjistil jsem, že mi nesvítí zadní světla :( svítí jen blinkry a třetí brzdové světlo :( sakra, že jsem si to nezkontroloval ja koukal co vyměnili a jestli fungujou couvací čidla a tohle mě vůbec nenapadlo :(

Edit: Světla opravena a zároveň předána faktura, takže večer jí sem hodím..
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod martasczech » 15.04.2010 18:26

Tak Axeli jsem rád, že si opět pojízdný, doufám, že autí dali dohromady a nikde není nic vidět. :thu:
Obrázek You'll Never Walk Alone Obrázek
martasczech Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
57000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod Axel » 15.04.2010 18:33

jj musim je pochvalit teda az na ty svetla...servisak mi jeste ukazal mistecko kde se mu nezda lak, je to vrch C sloupku, kde delali nastrik, aby to barevne sedelo se zadkem...nechame to 14 dni uzrat a pak se to bud preůesti nebo znova nastrikne...
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Axel Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Re: Skrabance z parkoviste

Příspěvekod Nalim2 » 15.04.2010 19:46

Tak neparkoval dnes někdo z "Pražáků" tak, že byl jeho opečovávaný vůz "označen" opilým řidičem "Hummera" ? To jsou věci!
http://tn.nova.cz/bin/search_adv_media_ ... _id=617804
http://tn.nova.cz/zpravy/doprava/videa- ... ovani.html
Kia Cee'd II (2015)
Nalim2 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1)
23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1)

Kia XCeed (2025)
628 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Weroniica » 15.04.2010 20:48

To já spamerka největší jakooo jo, když nacouvala do pána :oops: tak sem vylezla a poctivě čekala s malou dušičnou až se vobjeví!!! :cry: No asi to začnu dělat častěji, pěkný mladý chlapec to byl :twisted:
H L A V N Í - S P A M E R K A, ale jinak mě mají rádi... Fakt! :love:
Weroniica Žena
Přispěvatel fóra

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Volkswagen Transporter (2000)
0 km @ 10 l/100km

Příspěvekod lisak1979 » 15.04.2010 21:25

Tak toto je síla :shock: :shock: :shock: opravdu si dokážu představit, jak Ti bylo po příchodu k autičku. :cry: :cry: :cry:
Jak do mé drahé polovičky natlačila dodávka twingo do zadku Sidečka, tak takhle nevypadal a oprava mě stála 45000 kč.
Takže ta Tvá oprava určitě přišla na více jak 50 000kč.
Jsem rád že už to máš v cajku (v pořádku, :) )
lisak1979 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Kia cee'd (2009)
30 km @ 6.3 l/100km

Příspěvekod titanus » 16.04.2010 07:39

tak ja neskromne typnem 80.000,- KC aj s pracou a lakovanim....hlavne ze to dali dokopy :thu:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Axel » 16.04.2010 12:24

Ahoj lidi, tak skener odesel do vecnych lovist, byl to uz takovej deda :), ale nemam u pritelky fotak, takze to sem dam v pondeli, jinak Titanus moc jsi prestrelil, tolik to nebylo...bylo to o jednu korunu mene :D :D :D no musim si z toho udelat aspon jednou srandu ;) jj nastesti pojistovnu to stalo 79999Kc
Fandím:
Moto GP

Formule F1
Axel Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod titanus » 16.04.2010 12:34

@Axel
ta odchylka bola sposobena vcerajsim kurzom a zaokruhlovanim :lol: jj treba si to trochu odlahcit...tiez mi naburali zadok cca 3mesiac od prevziatia preto ten odhad skody, ked sa jedna o zadok auta ;) po mesiaci uz ani nebudes vediet ze ti to niekto nabural...aj ked u teba je ten problem v tom ze ten smrad sa stratil co u mna bola retazovka tak nebol problem...tak vela stastnych kilometrov bez nehody a aj vela stastnych hodin pri parkovani :thu:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod Rexrothak » 16.04.2010 17:19

Tak mamina mi dneska v mé nepřítomnosti při nákupu najela na obrubník.Přední nárazník je sedřenej dole fest a jsou na něm po celé délce rýhy,ale prasklej není.Mamina se topí v slzách... :( no co ji mám na to říct,ale zabrblal jsem si.Mě teď zajímá jestli ,dokáží autolakovny ty rýhy vyhladit a přestříkat.Kdyby jste měli někdo dobrý tip tak v okolí Brna tak,bych byl vděčný. :help:
Rexrothak Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Rexrothak » 16.04.2010 17:48

Rexrothak píše:Tak mamina mi dneska v mé nepřítomnosti při nákupu najela na obrubník.Přední nárazník je sedřenej dole fest a jsou na něm po celé délce rýhy,ale prasklej není.Mamina se topí v slzách... :( no co ji mám na to říct,ale zabrblal jsem si.Mě teď zajímá jestli ,dokáží autolakovny ty rýhy vyhladit a přestříkat.Kdyby jste měli někdo dobrý tip tak v okolí Brna tak,bych byl vděčný. :help:

Tak na tom linku snad to foto....http://yfrog.com/j5sdc10077dj
Rexrothak Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod PetrLa » 16.04.2010 18:04

je to plast....dlabej na to ...těch tam ještě bude :)
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod hermenet » 16.04.2010 22:00

Rexrothak píše:Tak na tom linku snad to foto....http://yfrog.com/j5sdc10077dj

To musel být ale pořádně vysoký obrubník. Já už najel na obrubník několikrát, ale vždycky jen tou spodní měkčí hranou (a párkrát jsem přitom taky něčím bouchl - je tam dole před nápravou přivařené nějaké oko či co).
KIA cee'd SW 1.4 CVVT 80.2 kW Active (2009) Obrázek
hermenet Muž
Fanda vozů Kia

7. sraz Kia-Club.org (1)

Opel Zafira (2016)
90000 km @ 8.37 l/100km

Příspěvekod Axel » 17.04.2010 00:53

jako pokud to pude z havarijka tak sice budes mit novej naraznik, ale prijdes o bonus...a co nalepit podel celho auta bilou spodni linku, vypadalo by to sportovne a tim bys ty skrabance zakrila a zaroven by ti to chranilo auto i zboku proti kaminkum...
Fandím:
Moto GP

Formule F1
Axel Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion