. Chtěl jsem se vás jen zeptat jaké máte zkušenosti s termínem dodání vozu? Vím, že skladové vozy jsou téměř hned, ale stačí si něco navymýšlet a pak to musí jít do výroby. My to máme objednané už cca více jak 9 týdnů a nic.
 . Chtěl jsem se vás jen zeptat jaké máte zkušenosti s termínem dodání vozu? Vím, že skladové vozy jsou téměř hned, ale stačí si něco navymýšlet a pak to musí jít do výroby. My to máme objednané už cca více jak 9 týdnů a nic.  
 Díky za info...
| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 
 Termín dodání
 Termín dodání . Chtěl jsem se vás jen zeptat jaké máte zkušenosti s termínem dodání vozu? Vím, že skladové vozy jsou téměř hned, ale stačí si něco navymýšlet a pak to musí jít do výroby. My to máme objednané už cca více jak 9 týdnů a nic.

receno ze do 4-6 tydnu auto bude. ale zitra konci prave 6tý tyden a nikdo se zatim neozval tak tam zitra odpoledne skocim zjistit situaci objednavky
  receno ze do 4-6 tydnu auto bude. ale zitra konci prave 6tý tyden a nikdo se zatim neozval tak tam zitra odpoledne skocim zjistit situaci objednavky 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé