od majo » 04.11.2010 11:30
@ Pujo, mna zaujima jedna vec, kde si kupoval auto a kde si ho servisoval? Lebo toto co mi vravis sa mi velmi podoba na slovakiaauto a na ich servis na patronke. Len som velmi zvedavy, ci uz poznas Baratha zo servisu, ci poznas Mazana-konatela danej spolocnosti, alebo si sa uz zoznamil aj s panom Klacikom ako manazerom pre popredajne sluzby importera-KMSS.
Ja ich nanestastie poznam, nanestastie preto, lebo som mal a stale mam vela problemov s autom a jedine s cim som sa stretol je neochota, vyhovorky typu ze to je normalne, to robi kazde auto, ked som bol reklamovat tu istu vec opat tak popreli, ze by predtym vobec nieco opravovali a podobne. Inymi slovami, velmi som olutoval, ze som kupil Kiu. Ani dalsi servis ako napr. na Tuhovskej nebol lepsi, tam mi napr. cez mesiac menili radio, ktore sa zasekavalo a mrzlo, az som s tym musel ist inde.... jednoducho amaterizmus. Ked som sa obratil aj na Zilinu, nech mi s tym pomozu, tak povedali, ze oni s tym nemozu robit nic, ze vsetko musi ist cez importera a ten mi navrhol (pan Klacik) ze jedine co on moze spravit, ze si mam vybrat servis a ze poruchy mi tam odstrania, ze na viacej nema pravomoc - ja som bol uz v stadiu odstupovania od zmluvy, lebo mi okrem ineho viackrat prestalo fungovat ABS, v sevise povedali, ze nahradne auto mi nedaju, kedze toto je pojazdne, ale musim im podpisat, ze som si ho zobral na vlastnu zodpovednost... toto je iba jedna z perliciek... a na to, aby som sa isiel sudit a roky ani auto ani prachy som nemal nervy, na co sa samozrejme vsetci spoliehali. Ano, skutocnost je taka, ze aj ked je zaruka 5+2, realna vymozitelnost zaruky je nulova, vymozitelnost v zmysle, ze aj ine cesty ako oprava auta... kebyze to auto vobec boli schopny opravit, tak neriesim nic viacej. Teraz som v stadiu, ze som sa naucil mnohe veci prepocut/ignorovat, mam auto 3.5 roka, ked bude mat 5 rokov tak sa ho zbavim, lebo ked bude mat 5 bude to totalny srot bez zaruky a nie som ochotny dat do neho ani jeden cent.