ja zatim nic:-D uvidime snad se ozvou tento tyden bo znamy rikal ze tam vcera jel a videl tam bileho ceeda tak snad aspon cinknou co a jak... mej se a budu cekat na fotos
  ja zatim nic:-D uvidime snad se ozvou tento tyden bo znamy rikal ze tam vcera jel a videl tam bileho ceeda tak snad aspon cinknou co a jak... mej se a budu cekat na fotos   

| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

runis píše:To: Venoušek Také se připojuji ke gratulaci. Já svou Vengu viděl v pondělí na zvedáku. Teď čekám ještě na dolakování senzorů a další blbosti. Doufám, že příští týden už to taky bude doma. No a jaké jsou tvé první dojmy? Co jsi si vlastně objednával? Myslím motor atd. Jo a jak jsi se domluvil na ty senzory?
 No zatím jen samá chvála, jsme z toho hotoví.
 No zatím jen samá chvála, jsme z toho hotoví.  Jo a ještě jedna vychytávka k tomu bezklíčovému vstupu. Když vystoupíš z auta a chceš zamknout dotykem kliky u dveří a klíč ti omylem vypadl z kapsy a zůstal v autě, tak světla zablikají, nezamkne se a ozve se výstražný signál, že klíč zůstal v autě no prostě šupa. Jsme nadšení...
 Jo a ještě jedna vychytávka k tomu bezklíčovému vstupu. Když vystoupíš z auta a chceš zamknout dotykem kliky u dveří a klíč ti omylem vypadl z kapsy a zůstal v autě, tak světla zablikají, nezamkne se a ozve se výstražný signál, že klíč zůstal v autě no prostě šupa. Jsme nadšení...  Doufám, že se už taky brzy dočkáte. Mějte se...
  Doufám, že se už taky brzy dočkáte. Mějte se... 

daj nejake foto.
 daj nejake foto. 

Mimochodem jakou máš barvu? Ať vím na koho tady v okolí blikat a mávat, když už je Milan79 tak daleko v cizokrajné cizině.
 Mimochodem jakou máš barvu? Ať vím na koho tady v okolí blikat a mávat, když už je Milan79 tak daleko v cizokrajné cizině.  )
)

ma cervenou
 ma cervenou 

- dodanie 5-6 týž.
 - dodanie 5-6 týž.   

milan79 píše:Tak sa nam to tu pekne rozrasta. Gratulujem a co si objednala ( vybava , motor)..

klasika:)
 klasika:) 

alebo oni o nás?
 alebo oni o nás? 

Jinak mám stejná kola jako Milan 79. Ovšm ten má nejvyšší specifikaci, já jsem stupeň pod ním. Čekal jsem 2 mesíce. Ale už je to doma. Co se týče prvních dojmů, tak jsou pozitivní a více se k nim vyjádřím v příslušné sekci.
 Jinak mám stejná kola jako Milan 79. Ovšm ten má nejvyšší specifikaci, já jsem stupeň pod ním. Čekal jsem 2 mesíce. Ale už je to doma. Co se týče prvních dojmů, tak jsou pozitivní a více se k nim vyjádřím v příslušné sekci.  )
)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé