od Čambrla » 30.04.2010 21:59
.
Tak přátelé, předkládám vám vyúčtování objednávek klubových vlaječek.
Vyúčtování vlaječek:
objednáno:kusů:celkem Kč
hlavní vlajka jednostranná 3310,-
hlavní vlajka dvoustranná 24 3 859,-
praporek šedý 5516,-
praporek červený 444 541,-
praporek modrý 7722,-
praporek osobnost 151 728,-
doprava 240,-
celkem 11 916,-
Firma v konečné kalkulaci dodržela předem stanovenou cenu za jednotlivou vlaječku, ovšem účtovala navíc držáčky na hlavní vlajku (486,- Kč - odmítli jsme uhradit) a dopravu ve výši 240 ,- Kč. Tuto částku jsem se rozhodnul po dohodě s mbironem uhradit. Tato částka se pak zaúčtovala do ceny vlaječky. A abychom si nehráli s drobnými, zaokrouhlili jsme cenu jednotlivých vlaječek takto:
hlavní jednostranná – původní cena 103,- navýšena na prodejních 110,- Kč
hlavní dvoustranná - původní cena 160,- navýšena na 170,- Kč
třícípá - původní cena 100,- navýšena na 105,- Kč
Vlivem tohoto mělo být vybráno podle původní kalkulace za vlaječky prodané na minisrazu v Mostě 5.240,- Kč, ale vybráno bylo včetně peněz, které kupující dobrovolně nechali, 5.465,- Kč. Rozdíl 225,- Kč bude předán Bedovi do fondu klubu.
Z celkové objednávky bylo pro potřeby klubu objednáno a z klubových peněz uhrazeno:
15 ks třícípé vlaječky „osobnost klubu“ v celkové hodnotě 1 728,- Kč. Na minisrazu v Mostě jich bylo uděleno 7. Cena jedné vlaječky tak činí 115,- Kč (v diskusi k osobnostem jsem mylně uvedl 160,-).
15 ks třícípé červené klubové vlaječky pro potřeby prezentace klubu v celkové výši 1 545,- Kč (15x103,-Kč). Tyto vlaječky budou postupně předávány aktivním, vstřícným obchodním partnerům. Prozatím byly předány p. Sajdlovi (ASAS Most) a p. Matulkovi (Plzeň). Původně jsem s něčím takovým ani nepočítal, ale navrhnul to ve svém příspěvku myslím Stefi a několik členů se k tomuto nápadu připojilo, tak jsem to zrealizoval, protože si myslím, že je to vhodná forma prezentace našeho klubu a vhodná forma poděkování za vstřícnost a spolupráci našim partnerům.
Dosavadní celkové čerpání financí v letošním roce z prostředků klubu mnou jako PR Managera a jeho zdůvodnění zveřejním v nejbližších dnech v „informacích PR Managera“.
cambrla@centrum.cz