vladislav píše:
Jen by mě zajímala jedna věc jestli to dělá i autům po FL.....Podle slov servisu se měla menit skladba složení kotoučů a destiček???
slava píše:Ráno, když jsem šel k autu, jsem viděl přes jedno místo parkoval Audi A3 1.6. Protože mezi náma nic nestálo, tak jsem mu očumoval kotouče. Pršelo celou noc a měl je rezavé taky. Čemu se furt divíte, vždyť jsou ze železa a je vlhko. V létě až bude suchý vzduch, tak budou rezivět o poznání míň a nebo vůbec.
vladislav píše:@M@cic
Stačí se kouknout po starších Ceedech každý druhý má stopy po přireznutí...Nechci se o tom moc rozepisovat..Jelikož jsem pak jen naštvaný na auto...Na odtrhnuti je potřeba dost velká síla..Jsou to pořádné rány..Koukni se na tuhle fotku ta mluví za všechno..Jinak pročti si to téma na ,který jsem ti dával odkaz nahoře...
titanus píše:mne to nastastie vubec nerobi...trochu mi chytne rucna brzda po dlhsom dazdi ale ta po otoceni jeden krat kolesom pekne potichu povoli len citim taku malu nevolu od kolies ale ziadna rana ani nic podobne...a ked nezatiahnem rucnu tak vobec ziadny problem...pripisujem to tomu ze autom jazdim kazdy bozi den tak sa stihaju dostatocne cistit trenim alebo?....
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé