Skrabance z parkoviste a ine nehodicky

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Skrabance z parkoviste

Příspěvekod Tomík » 14.05.2010 20:10

Tlačit přes pojišťovnu jedině pokud máš 0 spoluúčast (jejich málo). Nedávno jsem si odřel 5 dveře sám (v garáží :shock: ).V servisu bez papíru (známej) za 3,5t. Jinak 10t. Ani jsem to nepoznal.
čus
Tomík
Venga 1,6 CRDi, 94kW, stav 67 000km, 5,8l/100
K čertu s tímhle středním věkem!Důchod mi nedají,protože jsem příliš mladý a ženy mi nedají,protože jsem příliš starý..
Tomík Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Kia Venga (2010)
22400 km @ 5.8 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Skrabanec u otvirani dveri? Co to ma byt?

Příspěvekod barry » 15.05.2010 00:14

Pres noc auto zaparkovane podelne v ulici, v rade dalsich aut. Rano prijdu a tam tohle:

http://poncik.com/s1.jpg
http://poncik.com/s2.jpg

To nekdo neco strkal do dveri? Nejsou to vodorovne skrabance, tak nechapu, jak by k tomu mohlo dojit? Co si o tom mam myslet?! ... btw tyden stary ceed :angry: ... Co s tim?
CEE'D SW 1.4 CVVT FL
barry Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
20000 km @ 8.5 l/100km

Re: Skrabanec u otvirani dveri? Co to ma byt?

Příspěvekod mbiron » 15.05.2010 02:54

Jestli stojis na sidlisti tak se nediv, staci kdyz si nekdo otevre dvere opre o tvoje auto a nazele dovnitr, to nadela takovou paseku raz dva. Ja kdybych nekoho chytil jak mi takhle odre auto tak ho zaslapu do kanalu. Vim jake to je, kdyz jsem mel auto tri dny tak nam nekdo nacouval do zadnich dveri, tyhle skrabance jsou na dennim poradku a neudelas proti tomu nic, pokud mas spoluucast tak se ti to ani nevyplati opravovat to by ses za chvilku nedoplatil. Lidi jsou cunata bezohledny.
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod milan79 » 15.05.2010 07:13

ja by som to skusil len zlahka zalestit
Venga 1,6CRDi 85kW, výbava TX (exclusive) solid white predané prešiel som ku konkurencii VW
milan79 Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia Venga (2010)
63000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod titanus » 15.05.2010 08:19

v servise zozenies sadu na opravu skrabancov - farbu a lak...ked sa vycasi idem aj ja opravovat jedno obehnutie klucom a par parkovacich skrabancov...

v CSI by ti povedali aj rok vyroby toho hajzlika :) ale takto typovat co to je...auto, kocik, bicykel, motorka...co uz je asi jedno, teraz sa toho treba zbavit ;)

! "titanus" píše:
Tema zlucena s uz existujucov

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 15.05.2010 09:34

barry píše:Pres noc auto zaparkovane podelne v ulici, v rade dalsich aut. Rano prijdu a tam tohle:

http://poncik.com/s1.jpg
http://poncik.com/s2.jpg

To nekdo neco strkal do dveri? Nejsou to vodorovne skrabance, tak nechapu, jak by k tomu mohlo dojit? Co si o tom mam myslet?! ... btw tyden stary ceed :angry: ... Co s tim?

podle mě je to lišej od šlapátka na kole...děcka nebo nějaký "unavený" cyklista :)
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod Mufak » 15.05.2010 15:14

No tak se taky můžu "pochlubit". Koupil jsem nové auto, přivezl ho domu, zaparkoval, tak, že vedle mně bylo místa na 1 a půl auta a hned druhý den ráno prolis a škrábanec od dveří. Takže nevydrželo nepoškozený ani 12 hodin. Jsem myslel, že mně šlehne když jsem k tomu ráno přišel. :evil:
KIA cee'd FL 1.6 CVVT 93 kW Active Plus (2010)
Mufak Neuvedeno
Nováček

Kia cee'd (2010)
7909 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod titanus » 15.05.2010 15:23

prvy a druhy srabanec su najhorsie...potom to clovek prestane pocitat a nakoniec si to clovek prestane aj vsimat ;) inak to zial nejde...

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod kasin » 15.05.2010 16:05

titanus píše:prvy a druhy srabanec su najhorsie...potom to clovek prestane pocitat a nakoniec si to clovek prestane aj vsimat ;) inak to zial nejde...

Přesně tak. Mám taky pár šrámů, ale naštěstí to není až na základovku, takže to snad půjde rozleštit. Při každým pohledu se vždycky nas..lobím, ale pak si řeknu, že auto je spotřební materiál. Ale moc to nepomáhá.
kasin Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW II (2016)
48000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod Marek_Km » 15.05.2010 18:46

Ale mě to třeba naštve dost. Lidi jsou nehorázné ***, když se vyjádřím jak nejslušněji dovedu. Škoda, že se auta neumí nějak bránit, třeba dávat elektrošoky nebo tak něco.
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod mbiron » 16.05.2010 05:06

Ja si nepamatuju kdy jsem nekomu odrel auto treba pri vystupovani z auta a to jsem mel i stareho Rapida nebo Formana takze mi nejaky ten sram nevadil. Docela by me zajimalo co to je za lidi. Smutne je, ze papiry dostane kdejakej vypatlanec a taky to tak potom na silnicich a parkovistich vypada. Ja se vzdy u tohoto tematu vytocim do bela. Pokud bych vedel jak se takovejm lidem branit tak to udelam at to stoji co to stoji. Alespon jednoho chytnout za fligr a prastit s nim o zem :x Docela zavidim lidem co maji garaze a baraky, to je pak o necem jinem. My co bydlime na sidlistich kde ma clovek problem vubec zaparkovat se snad ani nevyplati kupovat nove a krasne auto. :no:
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod slava » 16.05.2010 06:08

To máš těžké Pepo. Já parkuju u supermarketů vždycky někde co nejdál a na kraji, už kvůli těm mým dveřím protože jsou jak křídla, široko daleko neparkuje nikdo, protože je to daleko a skoro pokaždé se najde hňup, co mi postaví svoji popelnici půl metru ode mně a ješte nacouvá. Při mojí těžké nadváze mně jednou trefí šlak, nebo já někoho. Nedávno vedle mně nacouvala s Formanem, starým odhadem asi 100 let, babizna a jak kráva ještě lezla z opačné strany do zadních dveří, tak mi jebla do zpětného zrcátka u spolujezdce. Bouchly ve mně saze, řval jsem jak tygr, moja mně uklidňovala, myslela, že to snad nepřežiju jak jsem byl prý rudý. No nevím, sám sebe jsem neviděl, ale všecko jsem měl v rudé barvě a zůžené vidění jak při 250 km/h. Její chlap se k ní ani neznal a tak upalovali do kšeftu, jak kdyby jim hořela koudel. Blbci. Sice mi nic neodrala, ale po tom co si vyslechla počítám, že už nikam couvat nebude, škatula. I když u takových intošů jeden nikdy neví. Jsem se rozčílil znova jen si na to vzpomenu. Končím noční, tak snad usnu. Už vidím ty katastrofické sny. Kristepane :shock: .
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 16.05.2010 09:50

slava píše:To máš těžké Pepo. Já parkuju u supermarketů vždycky někde co nejdál a na kraji, už kvůli těm mým dveřím protože jsou jak křídla, široko daleko neparkuje nikdo, protože je to daleko a skoro pokaždé se najde hňup, co mi postaví svoji popelnici půl metru ode mně a ješte nacouvá. Při mojí těžké nadváze mně jednou trefí šlak, nebo já někoho. Nedávno vedle mně nacouvala s Formanem, starým odhadem asi 100 let, babizna a jak kráva ještě lezla z opačné strany do zadních dveří, tak mi jebla do zpětného zrcátka u spolujezdce. Bouchly ve mně saze, řval jsem jak tygr, moja mně uklidňovala, myslela, že to snad nepřežiju jak jsem byl prý rudý. No nevím, sám sebe jsem neviděl, ale všecko jsem měl v rudé barvě a zůžené vidění jak při 250 km/h. Její chlap se k ní ani neznal a tak upalovali do kšeftu, jak kdyby jim hořela koudel. Blbci. Sice mi nic neodrala, ale po tom co si vyslechla počítám, že už nikam couvat nebude, škatula. I když u takových intošů jeden nikdy neví. Jsem se rozčílil znova jen si na to vzpomenu. Končím noční, tak snad usnu. Už vidím ty katastrofické sny. Kristepane :shock: .

To jsi mi připomněl mně :) já tak nedávno taky bouchl....vedle mě na pakrovišti místa na 1,5 dodávky a ona to postaví 30 čísel od mých řidičových dveří a začne tou úzkou uličkou soukat ven z auta děcko ze sedačky....to víš že mi jebla dveřima do zadních dveří....a tam ta ochranná lišta není nic platná, protože zadní dveře jsou vykrojené a tak jebnou do stojícího auta někde pod okýnkem......no zjebal jsem ju jak sysla....přitom to děcko mohla vytáhnout klidně druhou stranou, kde měla přes metr a půl místa..... no nemám slov, <|> to byla.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod Dajek » 16.05.2010 10:53

někteří lidi jsou prostě de*ilové, bohužel přes týden musím parkovat na sídlišti a když pak auto jednou za čas umyju, tak se akorát nehorázně nas*ru...
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod mbiron » 16.05.2010 16:10

Dostal jsem napad pro klubovou akci. Z klubovych penez nechame udelat samolepky s napisem: JSEM *** A NEUMIM PARKOVAT nalepime to kazdemu co neumi parkovat na auto. Jen doufam, ze je material co nejde dolu :lol:
mbiron Muž
KIA Family

Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion