ervss píše:No takže písal som to v iných témach ale napíšem to aj sem .. Ceed mam 1 a pol roka .. najazdil som 58 000 km na ňom .. Odišlo mi dosť vela vecí , a stalé niečo pribúda , servisy nemajú veci na sklade , dlho sa čaká , je to dosť trvrdé auto aj bez diskov keď mám zimáky tak proste úplne tvrdé tiež , nepresné riadenie , moc silny posilovač , zlá spotreba v meste pri benzínoch , drahé príslušenstvo , nekvalitné brzdy , svetlá nič moc , skoro každý druhý človek ti pôjde utrhnúť kľučku na dverách kvôli automatickému zamykaniu , slabý lak , zle spracovný interiér , niečo už aj mne začína vŕzgať , to že mi odišiel katalyzátor to ako nechápem ako tak skoro mohol odísť .. vedel by som toho napísať ovela viac ..
tvrdé auto - podle toho, jaký rozměr kol použiješ, Ty tam cpeš 17", tak se nediv
nepřesné řízení - nepřipadne mi
moc silný posilovač - podle gusta - ale asi standard
spotřeba ve městě - já jsem velmi spokojen i s benzínem - ty máš 1.6 k tomu automat a k tomu jezdíš dost sportovně - nediv se
drahé příslušenství - nemůžu posoudit
nekvalitní brzdy - možná přirezávání, nebo nevím, co máš na mysli, výkon brzd bych řekl hodně dobrý
automatické zamykání - lze deaktivovat v servisu
slabý lak - ekologické laky, co chceš
interiér - za tu cenu bych řekl dobrý
vadný katalyzátor - možná výrobní vada, možná špatné zacházení s autem
Dostkrát šlo z Tvých příspěvků poznat, jak s autem jezdíš a zacházíš s ním. Protože sis na něj nemusel vydělávat a dostal jsi jej. Dobrá, beru, ale zkus se podívat i na jiná fóra, ohledně závad třeba.
Edit: zapomněl jsem na světla - máš pravdu, jsou i lepší