ervss píše:Vidis a ale ty to nevies posudit ako ja .. umyvam ho rucne bez ziadnych skodlivych veci kazdy tyzden a niekedy aj castejsie staram sa onho , na prehliadkach som casto co sa tyka oleja , filtrov atd .. diagnostika ..
Ale ja som pisal zavady a minusy nie MOJHO konkretneho auta , sused si kupil tiez a vidim to aj na jeho ..
Spotreba v meste je dost vysoka pri vsetkych modeloch .. ku porovnaniu ku konkurenice , brzdy bude treba menit..
Podsvietenie tiez dost minus podla mna , nepresne riadenie ze to nema ?

Akoze nesoferujem dlho ale striedam viac aut co mame v rodine a toto moje je NAJHORSIE.
Okej berem zen emozem porovnavat kiu s BMW ale ked porovnam Kiu s Hondou civic TAK TO je trosku ROZDIEL..
Silny posilovac to ma ako svina .. necitlive riadenie proste clovek nema dobry pocit z toho ..
Ma aj plusy ale urcite by som to auto uz nekupoval.. A neargumentuj tu tym ze som si nanho nezarobil .. sam to sem napisal davnejsie ale je to normalna vec
ale nijak zle s tym autom nezaobchadzam .. staram sa onho lepsie ako vy vsetci dokopy lebo je to MOJE auto a neviem kde mas ze s nim zle zaobchadzam to je trosku
mimo veci ze napises nieco co usudzujes neviem z coho. To auto dostava najlepsie veci dovnutra co mozu byt , nesetrim co sa tyka olejov , kontrol atd ..
A ako som pisal aj na 15kach je to auto tvrde

Ked ho porovnam s inymi autami v rovnakej triede a kategorie takze moj nazor mi nevezmes .. mam kiu ale ked sa ma niekto
opyta ci je to dobre auto .. tak prepac ale poviem to vulgarne .. JE NA PI*U ..

je to tvůj názor......nikdo ti ho nebere. Ale jako protiváhu musím něco říct.
V profilu máš že je ti 19 let....je to pravda? Jelikož jsem o nějaký pátek starší, tak i když mi nedáš určitě za pravdu, tak se sám na sebe dívám v těch samých letech jako na totální tele bez zkušeností. Můžeš mi říct jaké ty máš zkušenosti v 19 letech? Kolik jsi vystřídal aut? V jakých značkách jsi dlouhodobě jezdil? Příležitostné svezení vůbec nejmenuj.....to ani nemá smysl hodnotit něco podle momentální euforie.
Umýváš auto týdně? No tak to si pak nestěžuj na lak a barvu....jelikož je to ekologická vodou ředitelná, tak asi nebude mít tu výdrž jako nějaká syntetická barva.
Kolega výše má pravdu....sice se zkrze to vztekáš, ale ještě neznáš hodnotu peněz....za pravdu mu dáš až za několik let. No a po pravdě, typuju že doma je vaše nejhorší auto právě Cee'd ... odhaduju dle toho že to byl dar. Takže podle mě srovnáváš hrušky s jabkama....vrať se laskavě úvahama do této kategorie vozů a teprve srovnávej.
PS: a jestli si myslíš, že ti to darované auto někdo závidí, tak se chvilku zamysli....ne nezávidí....ani nevíš jakou radost udělá něco na co si sám vyděláš, co si můžeš opatřit z vlastního.
PS2: Honda Civic je úplně jiná skupina...možná ne rozměrově, ale cenově určitě a taky pro jinou skupinu zákazníků. Je to sportovněji laděné auto. Cee'd je rodinný samohyb.
PS3: chceš poznat co je to čekat dlouho na náhradní díly? Kupte si Land Rover...tam si opravdu počkáš.
A jedna rada na závěr....vem si ty samé peníze co stál Cee'd (třeba ho prodej) a zkus za to koupit auto, se kterými to srovnáváš. Určitě ti tak mega pochybí.