Koupit či nekoupit?

Sekce pro specifické dotazy k vozu cee'd.

Re: Koupit či nekoupit?

Příspěvekod PetrLa » 22.05.2010 15:52

ervss píše:
Jenda píše:
ervss píše: .. mam kiu ale ked sa ma niekto
opyta ci je to dobre auto .. tak prepac ale poviem to vulgarne .. JE NA PI*U .. :)

Poslední věta a již nebudu s tebou polemizovat. Řekni tomu, kdo ti auto koupil, že si toho vážíš a přidej svoju větu - .. mam kiu ale ked sa ma niekto
opyta ci je to dobre auto .. tak prepac ale poviem to vulgarne .. JE NA PI*U ..
:)

uz som to otcovi povedal a povedal mi na to nevadi , vydrz to , kupi sa ine :) a aj sam nadaval ked videl ako casto sa tam nieco kazi

// vela krat mu hovorim ze som mu za to vdacny a on to vie .. velmi dobre to vie :) .. ale aj jemu sa nezda ako sa moze kazit nove auto tak casto ?
takze s tym sa ty netrap ci poviem darcovi dakujem alebo co mu poviem .. vsetko vie , rozpravam sa s nim vela kazdy den takze tam problem neni :)
A ked sa nastve ze sa zas nieco pokazi tak to vidim a dopadne to zaujimavo..

jestli to byla ironie, tak to ještě poberu, ale jestli ne tak snad jedině :?
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Eva L. » 22.05.2010 16:07

Nech otec kupi lexus,a bude kľud 8-) cool auto.
Eva L. Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod slava » 22.05.2010 16:28

Eva L. píše:Nech otec kupi lexus,a bude kľud 8-) cool auto.

:thu: VYŘEŠENO!!! :thu:
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod mbiron » 22.05.2010 17:12

No asi takhle: Je videt kde jsou prachy, ja dostat od otce Cee´da tak mu pr.... libam. Jenze ja si na kazde svoje auto musel vydelat sam a nedostal jsem nikdy nic zadarmo takze jsem si vazil i sveho prvniho auta S110 R i kdyz to byla blba skodovka ale bylo to moje a za moje vydelane penize. Musim ted souhlasit s vetsinou ze tak trochu prehanis. Pokud uvazujes o aute v jine cenove relaci nez je Cee´d tak ocekavas i jine naroky.
Ja bych uz tyhle dohady uzavrel, tohle nikam nevede - JA SAM ZA SEBE MUZU S KLIDEM RICT, ZE BYCH SI CEE´DA KOUPIL ZA TY PENIZE ZAS.
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod rudolf.tomka » 22.05.2010 17:53

keď nechce ceed´a nech si kúpi SOULa :lol: :kia: :SK: :evil:
KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red
rudolf.tomka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (13) TOP sponzor (2)

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod Berka » 22.05.2010 18:15

Doporučuji příspěvky typu "on dostal ceeda" vymazat. Dotyčnému co zakládal toto téma jsou k ničemu a pokud se chce něco dozvědět, tak musí pročítat stohy blbostí o něčem jiném.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod ervss » 22.05.2010 19:07

uz kaslime na to .. proste nazor som si povedal a tym to konci :)

si nemyslite ale ze to bolo len tak za pekne oci ten ceed zas :)) za tie peniaze co stal to neni zle ..

ale urcite by som ho nekupil znovu :) to je cele ..
ervss Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod pawlow » 25.05.2010 00:30

Ja jsem u 1,6 CRDI nespokojenej s vykonem motoru. od 2,5 tisice otacek uz auto netahne vubec a spotreba je celkove vetsi, nez jsem mel u 1,9 TDI (pumpa tryska). Prave ze zkusenosti s koncernovym autem se ted skoro bojim predjizdet. Doufal jsem, ze se to bude zlepsovat, ale i po 5 tisicich zatim nic.

Dovolil jsem si ted kritizovat, tak snad nedopadnu jako Evis - navazite se do nej dost drsne - ze si dovoli vyjadrit svoji nespokojenost. On Ceed zase takovy cenovy zazrak neni, protoze ostatni znacky jsou sice drazsi, ale vybava uz je pak vetsi. Kdyz si clovek koupi Kiu s nejakym vybavenim, tak za ni da taky pul melouna. Kdyz jsem kupoval Ceeda, tak jsem mel za stejny prachy nabidku na Novou Astru a ta by byla se stejnym vybavenim jako Ceednik a jeste s xenonama navrh (Ale zase US auto, ne 7 let zaruka, design se mi nelibil). Pisu to ale jenom proto, ze ten mytus levneho auta zase tak neexistuje.
pawlow Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
72800 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod mbiron » 25.05.2010 06:57

No pri peti tisicich bys chtel raketu? No to snad ne? Az bude mit motor najeto 20 tak napis znova prosim ;) Na cenovou hladinu ani nebudu reagovat :o
Jinak ta tvoje Astra 1,6 TURBO ECOTEC®, 132 kW ve vybave Cosmo s 6.supnovou manualni pevodovkou prijde bratru na 554 000, kdezo Kia Cee´d 1,6 CRDi 85 kW ve vybave Exclusive 484 980. Ktere dalsi auto chces porovnavat? Jeste mi to nedalo a pridal jsem Skoda Octavia 1.6 TDI CR DPF 77 kW 5-stup. mech. ve vybave Elegance za prijemnych 534 900 a porad se nebavime o zaruce.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Beda » 25.05.2010 07:27

Z vlastni zkusenosti muzu potvrdit, ze 1.6CRDi je zajety az po 10tis. km :idea:
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod mbiron » 25.05.2010 07:33

Beda píše:Z vlastni zkusenosti muzu potvrdit, ze 1.6CRDi je zajety az po 10tis. km :idea:

Jsem moc rad, ze si se prave ty k tomuto tematu vyjadril, s timto motorem mas urcite bohate zkusenosti, preci jen ja jsem benzinak kazdym coulem :D
mbiron Muž
KIA Family

Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod nadko » 25.05.2010 08:48

Čo sa týka tej 7 ročnej záruky čo každý ospevuje ako niečo úplne vynimočné čím kia každú inú značku tromfne, tak to je trochu zavádzajúce, keďže takmer každá značka umožňuje predĺžiť záruku na 4 až 7 rokov (Astra 6 rokov standard: 228€, full 554€, Octavia 4roky 452€, Megane5 rokov 599€, ... ). Kia to má akurát už zarátane v cene a aj preto cenníkovu cenu nejde o toľko zjednať ako u iných značiek.

Čo sa týka preposilovania, tak je to naozaj o zvyku, lebo predtým som mal Fiat Punto, ktoré malo dvojúrovňový posilovač - City mód na ktorý som si zvykol a parkovať sa dalo jedným prstom na volante a pri preseldaní na ceeda som mal zo začiatku zmiešané pocity s toho posilovača, ale za pár dní si človek zvykne.

Inak spokojnosť nadovšetko :thu:
nadko Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
11000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod ervss » 25.05.2010 11:08

pawlow diky ze si sa ma aspon ty zastal .. vidis tak to je .. clovek sa snazi povedat svoj nazor a vsetci ti potom povedia ze lacny ceed ale tak isto ako hovoris .. moj novy by stal 520 000 , pretoze tam mam vsetky kraviny ako aj Automat a dalsie *** a to nehovorim 17palcove nove disky a poriadne nove pneu ( ktore samozrejme nepocitam do ceny )

a hold za tie peniaze som cakal nieco viac ale tak ako sa hovori vsetko je raz prvy krat aj popali sa clovek raz ale potom si uz na to dava vacsi pozor :drink:
ervss Muž
Přispěvatel fóra

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod JonnY » 25.05.2010 11:15

ja teda nesuhlasim s ervss-om, ale v jednej veci ma pravdu. a to v tom, ze vacsina ludi svojmu autu len tazko nieco vytkne a casto ho nehodnotia uplne realne.

pawlow : to hovorime o tom diesly, ktoremu v nejakom casopise namerali o 10% lepsie vykonove parametre nez uvadza vyrobca ? o motoroch ktore su vseobecne hodnotene ako jedny z najlepsich na trhu? v tom pripade chod do servisu, nech ti to auto opravia...
okrem toho, ake si mal 1.9tdi ? boli aj 120kW verzie...

a k cene, na ceeda je prakticky permanentne zlava okolo 1000-3000 euro. takze znova, kde konkretne dostanes take auto za taku cenu ?
a je fajn ze inde si za 600euro mozes zaruku priplatit, ale to je 600euro ktore v kii platit nemusis...
JonnY Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod ohen10 » 25.05.2010 11:48

nedá mi nenapísať niečo drobné:
začnem zárukou: áno, teraz ponúkajú aj iné značky predĺženie záruky. Ale dali to do ponuky až potom, čo kia už nejaký rok mala štandard tých 7 rokov. videli, že je to veľký parameter, ktorý má vplyv pri výbere a podľa mňa je to aj znak toho, že značka si verí a má naozaj kvalitu
čo sa týka motora 1,6 CRDi 85 kW tak mám niečo cez 13 000 km a ten motor má skvelý ťah. áno, trvá chvíľku kým zapne turbo a potiahne motor.
kvalita auta je aká je. nečakal som od neho to, čo má napr pathfinder, ale myslím, že interiér je pekný, dobre spracovaný. moje auto má síce len 6 mesiacov, ale zatiaľ bez nejakých problémov (musím si zaklopať)
nechcem nikoho urážať a ani narážať na vek, ale jedno je fakt a to je to, že človek sa učí vekom, získava skúsenosti a to nech nikto nepovie, že nie.
čo sa týka názorov, každý má svoj názor a nech ho má.
Ja osobne som s autom zatiaľ spokojný, jazdím pravidelne Praha Nitra a nastavím tempomat na 150-160 a mám spotrebu cca 6,2-6,5 a som spokojný. Samozrejme, 6 mesiacov je krátka doba na vyhlásenie áno, auto je bezchybné.
Mám FL a svetlá mi stačia. samozrejme nie sú to xenóny, ale optika je vraj naozaj lepšia.

Tak sa tu všetci majme radi a užívajme si to, že nemusíme chodiť MHD, vlakom alebo na koňoch, ako kedysi. alebo nebodaj pešo 8-)

edit: môj názor, kúpil by som znovu, ale prebehol by som aj iné ponuky
Akustické vlny, šíriace sa zo zdroja v ľudskom hrdle, sa odrazia od bariéry geologického pôvodu so silou adekvátnou k pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
ohen10 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2009)
152000 km @ 6.0 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na ceed