idem studovat a potom pojdem priamo k nim....
runis píše:... Údajně je problém ve tvaru plováku a tak se to resetuje častěji prý v kopcích a zatáčkách, kdy si plovák myslí, že se tam objevilo asi ťěch 6 litrů ...
mirble píše:mám nového ceeda a velmi me zarazilo, ze po kazdém natankování mi u průměrné spotřeby lítaly čísla jak blázen, díky této diskusi jsem se dopátral že u nového faceliftovaného ceeda je to naprosto normální a nastaveno z výroby (kterej Inženýr tohle vymyslel by mě vážně zajímalo). můj dotaz zní jestli jste už někdo nezkoušel v servise nainstalovat nejakej novej SW kterej by tuto funkci znormálněl a průměrnou spotřebu počítal neustále a nevymazával dosavadní údaj při tankování, tak abych měl dlouhodobej přehled. tahle funkce je mi uplně ale uplně k ničemu.
Beda píše:@zafirys
Srdce na ruku ... kdo veri palubnimu pocitacikazdej si to stejnak spocita minimalne jednou sam dle natankovanych litru PHM, aby mel tu skutecnou hodnotu
Tak proc si kazit radost z noveho auta
proste az prijdou na to, jak to odstranit, tak vam prehraji treba software behem garanci prohlidky a neni se treba kvuli tomu dal trapit
Jen to chce nahlasit servisu jako zavadu, aby na tom
pracovala a pak to muzete do garancky pustit z hlavy
reddevil píše:Ked som si objednaval svoje vozidlo, pytal som sa predajcu na vsetky tu spomenute "vady"... Jeho odpoved, ze sa to tyka kusov vyrobenych do mesiaca 04/2010 vsak beriem s rezervou, no aj ked mali skladom 2 vozy presne v tej farbe a vybave ako som chcel, odporucil mi zadat auto do vyroby (ktovie preco)... sice tak budem cakat 6-8 tyzdnov (auto by mali byt k dispozicii v druhej polovici juna), ale mne to z istych dovodov skor vyhovovalo (financie, predaj stareho auta)...
Takze, ked dojde, pri preberani vozidla sa ho na to vsetko este raz spytam a hned aj otestujem... samozrejme vam sem dam nejaky kratky report...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé