- Offtopic :
- Já to nebyl...
To Beda a Meken...Jinak zrychlení z 160km/h na 180km/h za 5 minut je podle mě dost přitažené za vlasy..Jestli není problém mezi pedálem a volentem...Takového lenocha bych z toho auta zase nedělal..
slava píše:@Petrla
Které divočáky jako myslíš? To nebyla divočina, to byla nutnost! Měl jsem tehdy fungl nového Prosídka Emilka a těch 160 se mi ani nezdálo nějak moc. Kdyby mi ujeli, tak jezdím někde pod Tatrama ještě dneska.
pawlow píše:mbiron píše:Otazka tady byla koupit ci nekoupit. Chudak clovek ma stejnej problem, jako ja, kdyz sem rozmejslel koupi sveho. Na obecnych webech lidi Ceed hanej, aniz by ho nekdy videli a tady maji zase lide az nekriticky pohled. Clovek je z toho az moc zmatenej.
Co se mi ale nelibi, je zpusob reakce tady na webu. Kdyz si nekdo dovoli mit jinej, kritickej, nazor, tak je bud mladej, nebo ma malo najezdeno, nebo je blbej. Holt jste nekteri asi snedli Salamounovo h,,vno.
Na Astru mi tehdy prodejce nabizel skoro 80 tisic slevu, takze s tema tabulkovejma cenama, ktery tady hazis, to zase tak pravda nebude. Nicmene jsem se pro Astru tehdy nerozhodl, ale kdyby se tak stalo, tak bych urcite i u ni nasel nejaky veci, ktery by me stvaly. idealni auto neexistuje a Stouni zpivaj o tom, ze I can`t get no satisfaction-) Ale objektivita je o tom, ze kazdej muze napsat svuj nazor, aniz by byl mladej nebo....
Abych jenom nekritizoval, je spousta veci pro a proti koupi,, co se mi na Ceedu po Fl moc libi - svetla uz bez problemu, a auto perfektne (na 17 kolech) sedi i pri vyssi rychlosti.
ferino píše:A hlavne dufam, ze jeho bezpecnostne prvky nikdy nevyskusame. Toto je napriklad u nas jeden z najdolezitejsich faktorov pri kupe. A nie lak alebo makcene plasty.
A ci by som zase kupil Cee'd. Neviem, urobil by som prieskum trhu a uvidel. Auto totiz nie je investicia, ale spotrebak ktory musi sluzit par rokov. Na casy ked auta sa dedili po dedkoch uz treba zabudnut.
JonnY píše:ok, mal som pocit ze fabka je tazsia...
ale stale, tych 200kg by sa prejavilo hlavne v nizsich rychlostiach. pri zrychlovani zo 160 - 180 je to hlavne o vykone a odpore vzduchu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé