ervss píše:nie ale take ako rychlo odchadzaju sviecky , katalyzator , brzdy , ako rychlo sa odpaluju tycky stabilizatora , ako rychlo sa rozhega interier atd atd

)
nastastie ma to bude trapit uz len tyzden alebo dva ..
No tentokrat mi neda nereagovat.
Brzdy odchadzaju podla stylu jazdy. Nemozes cakat ze vydrzia tolko ako na BMW ktore je stavane na sportovy charakter jazdy.
Sviecky rovnako, caste studene starty, kratke jazdy atd, tiez robi svoje. Aj ked rad by som vedel ako si sa dopracoval k tomu ze sviecky odisli po tom co mas najazdene.
Tycky stabilizatora, tak to je znamy nedostatok, ale taktiez len dany kvalitou nasej cestnej infrastruktury. Ta nemecka na ich zivotnost moze mat uplne odlisny vplyv.
Katalyzator, tak k tomu sa zial vyjadrit neviem, ale od teba pocujem od prveho rovnako ako svieckach o probleme. Zaujimalo by ma kde tankujes a ake jazdy u teba prevazuju a ako si sa dopracoval k vysledku ze katalyzator odisiel.
Interier, hmm to ano, su kusy co mali problem s listou pod prednym oknom. Ale ze by bol problematicky cely interier.
Nechcelo by to skor hodnotit s chladnou hlavou. Alebo uprimne priznaj si default cele auto odpisal, lebo nebolo to to spravne orechove sportove, imageove ako si ocakaval a teraz konecne po "spravnom" vyplakavani dostanes to co si chcel.

Celkovo by ma zaujimalo cim bude ten nepodarok Cee'd nahradeny.
Ako som pisal vyssie, auto naozaj nie je idealne a ma svoje muchy. Ale aby som tvrdil ze je to "crep", tak to si po skusenostiach aj s inymi znackami nedovolim.