Ahoj všichni, tak snad pomůžu s řešením jednoho problému, a to nepříjemným klepáním do řízení, který se pár lidem objevuje při nízký rychlosti třeba na dlažbě. Tuším Riccardo to tady a v servisu taky řešil, u něj tam snad v řízení měnili pružnou spojku. Takže já se po dohodě se servisem u nich objednal, auto celý prohlídli, říkali, že nikde žádný vůle nejsou, testovali i tlumiče, atd. Ale že to jsou pravděpodobně ty tyčky stabilizátorů, který u ceedů jsou někdy špatný už z výroby, někdy jdou do kopru po pár tisících. Vyměnili mi je okamžitě, dali mi náhradní auto, pohoda.
Jenže jsem si auto vyzved´ a bylo to pořád stejný.

Tak jsme to s technikem po měsíci znovu projeli a to rovnou na dlažbě a říkal, že tam taky něco cejtí, že to sice nevidí na nic závažnýho, ale že by to dělat nemělo a že to musíme vyřešit. Říkal mi, ať to ještě chvilku honím a až to bude ještě horší, tak se to prostě udělá. Ale jestli prej mě to prudí hodně, tak se dohodneme a nebude se na nic čekat. Hádejte, kterou variantu jsem zvolil.

Půjčili mi znovu náhradní auto, neměli zrovna teda žádný k dispozici, protože jim někdo nějaký nevrátil, takže jsem dostal předváděcí suzuki sx4, takže další zkušenost, úplně jiná kára, o tom ale někdy jindy. Takže technik sám mi řek´, že se nebudou v ničem hrabat a hledat, je to v záruce a hotovo, vada tam je zřejmá, objednal celý řízení a to mi vyměnili. Bez řečí. A vypadá to, že je po problému.
Jinak přístup servisu ukázkovej, žádný vytáčky, bezva jednání. Ale to kafe jsem tentokrát nedostal, himl...