BOUCHÁNÍ DO ŘÍZENÍ VYŘEŠENO

Trápí Vás něco na voze?

BOUCHÁNÍ DO ŘÍZENÍ VYŘEŠENO

Příspěvekod penek » 22.03.2009 07:51

Ahoj všichni, tak snad pomůžu s řešením jednoho problému, a to nepříjemným klepáním do řízení, který se pár lidem objevuje při nízký rychlosti třeba na dlažbě. Tuším Riccardo to tady a v servisu taky řešil, u něj tam snad v řízení měnili pružnou spojku. Takže já se po dohodě se servisem u nich objednal, auto celý prohlídli, říkali, že nikde žádný vůle nejsou, testovali i tlumiče, atd. Ale že to jsou pravděpodobně ty tyčky stabilizátorů, který u ceedů jsou někdy špatný už z výroby, někdy jdou do kopru po pár tisících. Vyměnili mi je okamžitě, dali mi náhradní auto, pohoda.
Jenže jsem si auto vyzved´ a bylo to pořád stejný. :no: Tak jsme to s technikem po měsíci znovu projeli a to rovnou na dlažbě a říkal, že tam taky něco cejtí, že to sice nevidí na nic závažnýho, ale že by to dělat nemělo a že to musíme vyřešit. Říkal mi, ať to ještě chvilku honím a až to bude ještě horší, tak se to prostě udělá. Ale jestli prej mě to prudí hodně, tak se dohodneme a nebude se na nic čekat. Hádejte, kterou variantu jsem zvolil. :D Půjčili mi znovu náhradní auto, neměli zrovna teda žádný k dispozici, protože jim někdo nějaký nevrátil, takže jsem dostal předváděcí suzuki sx4, takže další zkušenost, úplně jiná kára, o tom ale někdy jindy. Takže technik sám mi řek´, že se nebudou v ničem hrabat a hledat, je to v záruce a hotovo, vada tam je zřejmá, objednal celý řízení a to mi vyměnili. Bez řečí. A vypadá to, že je po problému. :love:
Jinak přístup servisu ukázkovej, žádný vytáčky, bezva jednání. Ale to kafe jsem tentokrát nedostal, himl... :evil: :lol:
Keine Panik auf der Titanic!
penek Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
245000 km @ 5.3 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod nik » 22.03.2009 09:30

Tak to cucim.Nevsiml jsem si nazvu servisu.A jak u Tebe zanechala dojem ta sx4?
nik Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Berka » 22.03.2009 10:41

Pokud se servis zachoval tak jak popisuješ, tak si zaslouží velkou jedničku. Vědět o takovém servisu tak tam jezdím ihned.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod penek » 22.03.2009 11:05

Je to Auto Bupi Loket-Brzotice, přímo na D-1 u Želivky, jsem vždycky v péči buď přímo majitele nebo jeho šéfa servisu.

Ta sx4 je docela pohodlná a příjemná a vzhledově myslím nádherná, ve městě se s tím jezdí super, nevím jak by to bylo v lehkým offroadu někde na poli... Mělo to motor 1.6 benzín, línej jak polskej dělník, pořád se tomu musí stát na krku, oproti 1.6crdi nebe a dudy, vlastně teda dudy a nebe... :lol: A takovej divnej plast na palubce. Ale jinak moc fajn vozítko.

Nicméně já bych neměnil. :D

A né že začnete jezdit do Bupi! To tam pak já budu na všechno čekat sto let a i to kafe bude slabší a slabší, jestli vůbec nějaký... :D
Keine Panik auf der Titanic!
penek Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
245000 km @ 5.3 l/100km

Příspěvekod Dajek » 22.03.2009 16:24

tak to čučím, takovej servis bych v Brně taky bral, Autopark sice není špatnej ale od těhle by se mohli ještě přiučit :-)
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Rcredbull » 23.03.2009 08:31

ja som to tu tiež dakde písal ten taky tupý zvuk no a riešenie je rovnaké
VYMENIT CELÉ RIADENIE - tak čakám kedy sa mi ozvú aby to vymenili :twisted:
Rcredbull Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (2)

Kia cee'd (2007)
118500 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod maria40 » 07.06.2009 16:02

Ja som riešil podobný problém a to búchanie od prednej nápravy,hlavne pri vytočených kolách. Technik sa previezol a na základe toho,čo počul rozobrali posilovač riadenia a tam vymenili nejakú "hviezdu". Od vtedy je pokoj.
KIA Ceéd 1,6 CVVT
maria40 Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (8) TOP sponzor (1)

Kia cee'd (2007)
91000 km @ 7.1 l/100km

Zpět na Závady