Jaromir Degan píše:Konečne mam Vengu doma .Bol som si ju prevziať 24.06 a hlavne opravenú . Chyba bola v spínacej skrinke ktorú museli meniť .Vzhľadom na to že je to nový model , samozrejme že na sklade nie sú ND tak som musel určitý čas čakať. Síce nervozita trošku narastala ale som rád že aj na môj podnet bol daný problém odstránený . Dneska som si konečne mohol náš nový voz konečne v kľude vychutnať a zoznámiť sa so všetkým čo k tomu patrí . Je to skvelé autíčko - náš nový člen rodiny .Ešte ho čaká krst ale určite nie taký ako keď krstia lode so šampanským na lane .
Jaromir ma inšpiroval
 , že by sme sa mohli podeliť o skúsenosti a zážitky z krstu našich 4-kolesových miláčikov
 , že by sme sa mohli podeliť o skúsenosti a zážitky z krstu našich 4-kolesových miláčikov   

Ja som si Vengu pokrstila ešte v deň, keď som si ju bola vyzdvihnúť u predajcu. Po prejdení pár 100km, som vybehla predným kolesom na obrubník, a pekne si oškrela puklicu.
 čo ma aj mrzelo...
  čo ma aj mrzelo... 

tak šup šup, nehanbite sa priznať, že ste ho niekde oškreli

a ešte raz
 a ešte raz  Takze tam mam krom oprysknuteho laku i maly dulek. Jsem zvedav, co budou v servisu chtit za opravu.
 Takze tam mam krom oprysknuteho laku i maly dulek. Jsem zvedav, co budou v servisu chtit za opravu. 

cele zadne sedadla od kecupu
  cele zadne sedadla od kecupu