Tak mi to nedalo a opět jsem psal panu Kulhánkovi. Tímto mu děkuji za rychlou a vstřícnou odpověď. A také Vás všechny prosím o zaslání vaších VIN na jeho mail s upřesněním, že jde o problém palubního počítače. Případně můžete přidat připomínku k nesmyslnému mazání po 6 natankovaných litrech. Já mu číslo VIN také pošlu. Teď záleží, co na to Kia. A prosím Vás o slušně napsané maily. Žádné vyhrůžky! Tento pán za náš problém nemůže.

Vážený pane ,
Dovolte, abych Vám tímto odpověděl na Váš dotaz.
Děkuji za Vaše postřehy ke kvalitě vozidel Kia.
Záležitost s nahodilým mazáním údaje počítače průměrné spotřeby je nám známa a již v dubnu tohoto roku jsme provedli řádné hlášení výrobci k provedení nápravného opatření.
Bohužel výrobce dosud pouze konstatoval, že provede investigaci problému. Žádná finální správa o způsobu korekce na vozidlech v provozu zatím není známa.
Pro vytvoření většího tlaku na výrobce by bylo vhodné mě poslat například Váš VIN vozidla, přičemž bychom mohli rozšířit VIN list postižených vozidel. Čím více vozidel, tím větší tlak.
Automatické nulování průměrné spotřeby je logika nastavená výrobcem. V tomto případě můžeme, a také tak učiníme, poslat hlášení výrobci o kvalitě vozidla.
V případě dalších dotazů mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.
S pozdravem,
Ing. Martin Kulhánek
Vedoucí technické sekce
! | "vladislav" píše: |
Upraveno na žádost Runise.. |