Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
Tony píše:prostě mi jasně řekli že na nové dveře nemám nárok... a to že se to přelakovanim oddálí je mi jasné. taky sem jimto říkal ale že pry se mi záruka posouvá dále od opravy tak nevím...
ty zadní dveře jak lidem reznou taky nevyměnili. ty na to podle nich nemáš nárok. když ti vrže palubovka tak ti ji taky nevymění ale jen opraví. ještě uvidím. nechci si to tam u nich rozjebat protože to je dobrý servis a jak tady tak čtu tak podobný pohledat je problém. pak v okolí je jen ostrava. možná ještě vlítnu na ně, ale vypadá to jen na to přelakování.
taky sem si myslel že to bude na výměnu ale už švagrová (dělá vedle ve škodě na ND) tak mi jasně říkala že sem mimo že mi to nevymění ani prd. to víš že to "lepení" jak za komanče mě taky sere, zvlášť na novém autě... ale co naděláš.
jinak s tím statistickým vzorkem máš recht. taky si myslím že je nás víc
Happy píše:Ano, umím si představit, že když ti odejde kroužek na pístu, že ti nevymění motor, ale kroužek na pístu.
Marek_Km píše:Happy píše:Ano, umím si představit, že když ti odejde kroužek na pístu, že ti nevymění motor, ale kroužek na pístu.
Proč myslíš? Jeden motor se tu měnil, ale můj to nebyl a podrobnosti zveřejňovat nebudu.
Marek_Km píše:@Happy: podrobnosti nevím, třeba víc prozradí dotyčný, já nemůžu.
Pershin píše:Vzhledem k tomu, že si mám vyzvednout Ceeda jsem se dnes stavil u prodejce V Praze v Pekařské ulici a ptal se jich jak to s tou korozí co je zde popsaná (zadní a páté dveře ) vlastně je. Oni údajně o ničem nevía prej to není vzhledem k výrobě možné
Jak to tak pročítám už se mi ho ani nechce vyzvedávat. Jenže mám složenou zálohu, o kterou bych přišel. Jinak musim říct že ti dva pánové s kterými jsem mluvil působili docela vstřícně a měli docela dlouhou trpělivost se mi věnovat.
AllInOne píše:Pershin píše:Vzhledem k tomu, že si mám vyzvednout Ceeda jsem se dnes stavil u prodejce V Praze v Pekařské ulici a ptal se jich jak to s tou korozí co je zde popsaná (zadní a páté dveře ) vlastně je. Oni údajně o ničem nevía prej to není vzhledem k výrobě možné
Jak to tak pročítám už se mi ho ani nechce vyzvedávat. Jenže mám složenou zálohu, o kterou bych přišel. Jinak musim říct že ti dva pánové s kterými jsem mluvil působili docela vstřícně a měli docela dlouhou trpělivost se mi věnovat.
Včera jsem mluvil s člověkem co dělá pro jeden servis a taky o ničem neví. To spíš vypadá ojediněle, toho se neboj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé